Dulu nak buat dalam internet RM50,000 sebulan pun boleh sekarang nak capai RM15,000

mamatpenang

Senior
Joined
May 11, 2008
Messages
2,551
Points
38
Salam semua

Lama saya tak masuk sini

saja nak share saya situasi sekarang dan dulu

Pada zaman 2008 hingga 2011 majoriti internet marketer malaysia income lebih RM30,000 sebulan

malah saya pernah buat nak dekat RM50,000 sebulan zaman tue persaingan memang sikit .

Volume 1000 customer 1 internet marketer pada tue di Malaysia

Tapi sekarang situasi berbeza nak iklan google adwords pun dah lain dah nak boom traffik pun dah lain dah dunia sudah berubah

tapi kat sini saya nak ucapkan ribuan terima kasih pada wangcyber saya pernah buat lebih RM15,000 dalam seminggu sejak post thread saya meletup melampau lampau.

Cuma biz internet paling penting bukan hanya trafik web dan produk tapi kena ada semangat minat mendalam dan tak pernah putus asa.

Saya join biz internet mula mula dengan beli buku irfan khairi dan guna blogspot biasa dan sekarang alhamdulilah ada nama web saya sendiri .

Terima kasih pada Abang shuth ,pada abang shamsuryadi dan banyak lagi kat sini Amirul Hafiz,pedagang IT dan banyak lagi INternet Marketer yang tolong saya juga pada Abang Zamri Nanyan inspire saya dalam Dunia internet Biz
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Wsalam bro..wahh lama tak nampak..sibuk tol bro skrg..:)

PERGH! pernah buat RM50K dalam masa 1 bulan...bisnes apa tue bro? mantap gila dan macam senang gila jek bleh dapat duit mcm tue...ini macam KARUNG GUNI berat tak bleh timbang kati nie...

Salam semua

Lama saya tak masuk sini

saja nak share saya situasi sekarang dan dulu

Pada zaman 2008 hingga 2011 majoriti internet marketer malaysia income lebih RM30,000 sebulan

malah saya pernah buat nak dekat RM50,000 sebulan zaman tue persaingan memang sikit .




Bleh buat RM15K dalam masa 1 minggu? gila kentang aaa bro mcm nie..bisnes apa nie senang gila buat duit dalam masa 1 minggu..saya nak capai 1K sebulan berpeluh2 sampai kena banned lagi..bro relax jek...tabik spring aa bro!

tapi kat sini saya nak ucapkan ribuan terima kasih pada wangcyber saya pernah buat lebih RM15,000 dalam seminggu sejak post thread saya meletup melampau lampau.

Cuma biz internet paling penting bukan hanya trafik web dan produk tapi kena ada semangat minat mendalam dan tak pernah putus asa.

Saya join biz internet mula mula dengan beli buku irfan khairi dan guna blogspot biasa dan sekarang alhamdulilah ada nama web saya sendiri .

Memang nama2 besar yang bro sebutkan nie sinonim dengan dunia IM MALAYSIA..cuma sayangnya mereka skrg agak sunyi sepi dan banyak bergerak belakang tabir sahaja..mengapa? saya pon tak tahu laa...tapi mungkin juga dah BERDUIT mcm bro kot maklum laa orang pioneer2 buat duit dari internet...harap kalo bro ada masa roger2 laa mereka ajak turun padang bantu bdk2 yang baru nak up nie.. :)

Terima kasih pada Abang shuth ,pada abang shamsuryadi dan banyak lagi kat sini Amirul Hafiz,pedagang IT dan banyak lagi INternet Marketer yang tolong saya juga pada Abang Zamri Nanyan inspire saya dalam Dunia internet Biz
 

RajaBatinDotCom

freshman
Joined
Feb 26, 2015
Messages
10
Points
0
Terbaik la. RM50k sebulan. Harap satu hari nanti saya pun boleh jadi macam tuan juga la. Amiinnn.
 
Top