duitorangmalas.com

aspeny

freshman
Joined
Oct 13, 2009
Messages
1
Points
0
salam..saya org baru kt cni..nk tanye kat u all psl web tu?
betul ke x betul?ade sesape kt cni dh beli buku tu?

tolong yer..kte kongsi2 pendapat..
 

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
orang malas xkkn ley duit smpai bile2
cume perabis duit je...
kalu nk duit kena rajin la beb...
tgk bolh, percaya jgn...
 

The Gunners

freshman
Joined
Sep 30, 2009
Messages
10
Points
0
ish2.. mcm2 ade skang ni kan... mcm mn "die" bleh kate mcm tu kan, org mls pun bleh dpt duit... sedangkan nabi pun kata, kite kene berusaha.. kene rajin...
 

fakrul655

freshman
Joined
Jul 25, 2008
Messages
42
Points
6
Dah dasr pemalas, cam ner nak dapat duit....

Seriously...kalau anda x brp arif psl bisnes cari downline ni, x yah join ler.

Kalau nk try baik join program affiliate....tiada risiko..Kat Wc ni ponnn ada tersedia....

FREE REGISTER...
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33


kalau ada yg "rajin" boleh la direct g beli ebook dengan tuan punye website.
 

Muaz Hadi

Senior
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,072
Points
38
ringkasan ebook duit org malas;

- buat duit melalui referral, register kat satu tempat ni, amik referral link, promote. so pendapatan melalui PPL lah

- pastu wat iklan kat classified dengan taktik gender attraction, create email baru n setup auto response untuk suruh org join program tuh.

lebih kurg mcm tu lah..
 

twitter

Senior
Joined
Jul 7, 2009
Messages
1,122
Points
38
ni bukkan malas name nyer..kene rajin gak..ahaks...
 

Zuathles

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
29
Points
1
salam..saya org baru kt cni..nk tanye kat u all psl web tu?
betul ke x betul?ade sesape kt cni dh beli buku tu?

tolong yer..kte kongsi2 pendapat..
duitorangmalas ni pasal affiliate gak..
aku penah masuk minisite dia..
cite berapi boleh dapat duit walaupun malas..
yang ni pun aku masukkan kategori scam..

sebab pe?
kalau dia jujur, patut nye bagitau jenis bisnes internet yang die buat..
die asyik cite hasil yang die dapat..macam senang sangat..
x la susah, tapi x la senang sangat..

Inthulcavero
Watch anime online
 

Uduit

Newbie
Joined
Jun 27, 2009
Messages
534
Points
0
nak dapat duit mana der nak malas,kena rajin.macam macam dah sekarang.
Ingat duit tu tak datang bergolek jika tidak ada usaha.
 

puteriseroja

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
32
Points
0
salam,

kalau dah malas jangan buat apa2
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,930
Points
38

puteriseroja

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
32
Points
0
bawaklah bsabar,hikmatnya besar tu
 
Top