Duit Dari Blogging Bulan Ini

MrEmas

Newbie
Joined
Apr 12, 2009
Messages
3,073
Points
36
Peraduan apa tu bro hehehehehe.... Bro ifnity nih susah juga ke nak apply hhhehehee :D

aah susah nak apply, blog dengan trafik tinggi je dapat approve biasanya
20 ribu UV, pageview 100 ribu

peraduan komen terbanyak kat blog dalam 2 minggu je kot..
hadiah dalam 50 hinggit je.. tengoklah nanti kat wts
 
Joined
Nov 14, 2010
Messages
207
Points
0
TAHNIAH2!
seronoknya, motivate diri ni!
nak jugak, huhu..
 

fazbiz

Newbie
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,061
Points
38
Age
37
alhamdullillah dapat lagi bulan ini
jumlah yang hampir sama.. 2xx

kongsi earning aje tak best.. so saya kongsi tips jugaklah alang2 tu

tips hari ni adalah cari blog yang ada trafik tinggi yang hendak dijual.. pastu beli dan naikkan trafik dan apply innity.. yang penting kena ada modal.. dan usaha lebih

:)

ini modal besar ni...
 

SYAHIR

freshman
Joined
Jun 21, 2010
Messages
287
Points
0
bro mremas dapat banyak duit tu. buat la cabaran SEO lagi. hehe :)
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
wah..aku tak dak blog..tak tau nak wat camna....nampak cam syok je korang dok men blog2 ni
 
Top