Duit ClickBank Aku yg Pertama

pheyz

Senior
Joined
Dec 12, 2007
Messages
964
Points
18
hoho...aku pun xpernh merasa lg sales dari cb nih...:(
 

baloot

Senior
Joined
Jan 19, 2007
Messages
923
Points
18
hehe..
tahniah2..
walaupun sikit, tapi kira ok la utk pertama kali.. :D
 

baloot

Senior
Joined
Jan 19, 2007
Messages
923
Points
18
sedihnya... bagiku.. dah 6 bulan lebih.. satu sen pun tak ada sale CB aku. huhu... macam mana nak promote ye? apa Rahsinya?
bagi aku untuk promote CB ni, aku guna artikel marketing, squidoo, n adwords... :D
 

rendezvously

Senior
Joined
Oct 27, 2008
Messages
528
Points
18
Selamat pagi WC..

Hari ini saya nak kongsikan pendapatan pertama saya dari clickbank..Tak banyak pun....... tapi sikit sebanyak mungkin dapat menaikkan semangat rakan WC yang maseh baru dengan clickbank..

http://4.bp.blogspot.com/_PEG7naebSTU/ScgKwp6bhxI/AAAAAAAAABg/MfX7LigbbNs/s1600-h/untitled.bmp
Tahniah bro,


mmg baru aku rasa betapa mencabarnya berniaga kt tenet ni..mcm jugak bisnez offline ade cabaran,online bisnez pun ada cabarannya tersendiri..

setelah agak2 5 bulan aku 'bermandi' kan ebook sampai 1 tahap aku pun da mengalami sindrom information OVERLOAD..:confused:

tp utk mengelakkan sindrom tu bertambah parah aku nekad utk pilih 1 TEKNIK n USAHAKAN..FOKUS....

airi ni kira genap 2 minggu jugak la aku 'officially' jadi part-time IM..gune teknik Pn Lisa...

aku akan pegang kata2 Pn Lisa & En. Hilmi.....jangan jadikan DUIT sbg KIBLAT anda utk berniaga.. :)
 
Top