Duit ClickBank Aku yg Pertama

Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#21
tahniah bro......takziah utk saya huhuhu....alhamdulillah sales dah ada taapi belum cukup kuota utk claim cek....dah dua bulan xde sales ni pastu clickbank dh stat potong komisen dpd untung sales yg lama.....takziah utk diriku.....
 
Joined
Jan 6, 2009
Messages
0
Likes
0
Points
0
Offline
#22
Tahniah bro kena bnyk usaha ni nak cukup minimum payout dan syarat2 utk dapat payment.
 
Joined
Mar 22, 2009
Messages
826
Likes
4
Points
0
Offline
#24
sedihnya... bagiku.. dah 6 bulan lebih.. satu sen pun tak ada sale CB aku. huhu... macam mana nak promote ye? apa Rahsinya?
 
Joined
Jan 19, 2007
Messages
913
Likes
2
Points
18
Offline
#28
sedihnya... bagiku.. dah 6 bulan lebih.. satu sen pun tak ada sale CB aku. huhu... macam mana nak promote ye? apa Rahsinya?
bagi aku untuk promote CB ni, aku guna artikel marketing, squidoo, n adwords... :D
 
Joined
Oct 27, 2008
Messages
519
Likes
0
Points
18
Offline
#29
Selamat pagi WC..

Hari ini saya nak kongsikan pendapatan pertama saya dari clickbank..Tak banyak pun....... tapi sikit sebanyak mungkin dapat menaikkan semangat rakan WC yang maseh baru dengan clickbank..

http://4.bp.blogspot.com/_PEG7naebSTU/ScgKwp6bhxI/AAAAAAAAABg/MfX7LigbbNs/s1600-h/untitled.bmp
Tahniah bro,


mmg baru aku rasa betapa mencabarnya berniaga kt tenet ni..mcm jugak bisnez offline ade cabaran,online bisnez pun ada cabarannya tersendiri..

setelah agak2 5 bulan aku 'bermandi' kan ebook sampai 1 tahap aku pun da mengalami sindrom information OVERLOAD..:confused:

tp utk mengelakkan sindrom tu bertambah parah aku nekad utk pilih 1 TEKNIK n USAHAKAN..FOKUS....

airi ni kira genap 2 minggu jugak la aku 'officially' jadi part-time IM..gune teknik Pn Lisa...

aku akan pegang kata2 Pn Lisa & En. Hilmi.....jangan jadikan DUIT sbg KIBLAT anda utk berniaga.. :)
 
Top