Dropshipping?

peace

freshman
Joined
Mar 30, 2010
Messages
229
Points
0
knp lah korang x bgtau ak dr dlu..aku bru je bka..
research tak sampai 1 mnt dh kne barang panas..haaa..
klu ok aku teruskan..hee..
tqtqtqtqtqtqtq...
 

akongb

freshman
Joined
Mar 5, 2010
Messages
174
Points
16
macam best je nak wat research ni
 

stylo_fiq

freshman
Joined
Mar 24, 2010
Messages
267
Points
0
Korang amik ds ni.. insyaallah ok..

1) www.lightake.com (dulu popbuy)
2) www.focalprice.com
3) www.dealextreme.com

tadaaa... selamat mencuba.. :D

P/s: jgn sekali2 tanya aku barang apa yg laris kat situ. kat situ ada brg yg utg 5-150usd. kena carik sendirik. mmg ada beribu brg kat situ tp aku sendirik pun sakit bontot2 carik satu2 kat dlm tu.. takkan senang2 jer nak bg. hehehe... :D

ikut la nasihat sifu otai melaka nie..

gerenti tak menyesal... :D
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
saya mesti pilihhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........:D
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
Korang amik ds ni.. insyaallah ok..

1) www.lightake.com (dulu popbuy)
2) www.focalprice.com
3) www.dealextreme.com

tadaaa... selamat mencuba.. :D

P/s: jgn sekali2 tanya aku barang apa yg laris kat situ. kat situ ada brg yg utg 5-150usd. kena carik sendirik. mmg ada beribu brg kat situ tp aku sendirik pun sakit bontot2 carik satu2 kat dlm tu.. takkan senang2 jer nak bg. hehehe... :D

Apakah Barang Yang Laris Kat Situ..... Sifu?????
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
40
Korang amik ds ni.. insyaallah ok..

1) www.lightake.com (dulu popbuy)
2) www.focalprice.com
3) www.dealextreme.com

tadaaa... selamat mencuba.. :D

P/s: jgn sekali2 tanya aku barang apa yg laris kat situ. kat situ ada brg yg utg 5-150usd. kena carik sendirik. mmg ada beribu brg kat situ tp aku sendirik pun sakit bontot2 carik satu2 kat dlm tu.. takkan senang2 jer nak bg. hehehe... :D

sAYA MESTI PILIH!!!! TQ SIFU!!!!
 

peace

freshman
Joined
Mar 30, 2010
Messages
229
Points
0
produk mousepad habis stok..ni la pilihan aku..heeee..
 

peace

freshman
Joined
Mar 30, 2010
Messages
229
Points
0
aku list barang dari focalprice..6 item list n 6 item sold..haaaa....yeah!yeah!yeah!
tp ad sp2 yg penah gne focalprice sblm ni?
klu service kureng ad dlm $50 gak aku kne refund..huhuhu..
untung 6 item lbh kurang $30 lisitng 1 day auction..hee..
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
aku list barang dari focalprice..6 item list n 6 item sold..haaaa....yeah!yeah!yeah!
tp ad sp2 yg penah gne focalprice sblm ni?
klu service kureng ad dlm $50 gak aku kne refund..huhuhu..
untung 6 item lbh kurang $30 lisitng 1 day auction..hee..

tahniah.. teruskan usaha.. dari untung 30$ sehari usaha lg sampai dpt 300$ sehari.. pastu usaha sampai dapat 3000$ sehari.. bila dh dpt je
pastu ko trus pm aku ko jual apa... org lain pun bleh wat cenggini gak.. yg ending tu sangat penting..pm aku.. huhuhu..
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
tahniah.. teruskan usaha.. dari untung 30$ sehari usaha lg sampai dpt 300$ sehari.. pastu usaha sampai dapat 3000$ sehari.. bila dh dpt je
pastu ko trus pm aku ko jual apa... org lain pun bleh wat cenggini gak.. yg ending tu sangat penting..pm aku.. huhuhu..

Ahahahaha...pastu chip pm aku lak ek.. tu penting tu.. ulang lagi skali.. pm aku yer chip.. :D
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
40
menarik ni.. ada tak dropship utk handphone..? berminat nk berniaga ni.. tapi xde modal byk sgt.. huhu

Mcm penah jumpa.. Tak simpan lak site dier.. Tak silap seller malaysia gak.. Maaf bro.. Tak save lak site tueh... Tapi tak silap ada. Nanti ada SIFOO-SIFOO eBayer jawabkan,.. Kawan nie.. NOOB mencelah.. MAAF...
 

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
aku list barang dari focalprice..6 item list n 6 item sold..haaaa....yeah!yeah!yeah!
tp ad sp2 yg penah gne focalprice sblm ni?
klu service kureng ad dlm $50 gak aku kne refund..huhuhu..
untung 6 item lbh kurang $30 lisitng 1 day auction..hee..

aku penah guna focalprice dengan dealextreme masa demam worldcup arituh..harga korang boleh compare2 ler..barang lebih kurang sama jer..harga yg berbeza sket..

the bad thing is..walaupom dia tulih situ instock, tp sebenarnya barang masih kt tangan supplier..diorang nih aku rase mcm org tgh jerk..ada barang tuh dah seminggu lebih order masih status "waiting for supplier"...pengsan!

satu lagik..barang tetiba jerk dah tak jual..discontinued..WTF??~X(

p/s: satu cara nak tau barang HOT, cuba tgk barang yg selalu "out of stock"..aku agak jer nihh...=))
 
Top