Dropship warga wc

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
haah la tahniah gransazer.. dah makin maju..

ermm.. baju itam tu print pakai mesin apa erk? bleh terangkan skit.. heat press ke, DTG ke.. silk screen ke.. lukis manual ke..
apa pun tahniah untuk semua dropship malaysia..
 

grandsazer

Newbie
Joined
Sep 18, 2006
Messages
292
Points
16
haah la tahniah gransazer.. dah makin maju..

ermm.. baju itam tu print pakai mesin apa erk? bleh terangkan skit.. heat press ke, DTG ke.. silk screen ke.. lukis manual ke..
apa pun tahniah untuk semua dropship malaysia..


hehehe timakacih

baju hitam pakai DTG ;) coz ikut demand semasa, semua nak DTG, kito pun balun DTG gak.

apa lagi tunggu ... jom order ... harga baik punya :)
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
hehehe timakacih

baju hitam pakai DTG ;) coz ikut demand semasa, semua nak DTG, kito pun balun DTG gak.

apa lagi tunggu ... jom order ... harga baik punya :)

pergh.. dah beli DTG ker skrg??? masyukkkk...
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
memang suspek lah abe mat. pakai DTG doh... fuhh...
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
suspek ke respek bro?hehehe...abe mat aka abe ja..meme power pom diee...berjurus orenyo:):)

laju je abg mat kita nie. jgn order sy x siap sudah uhhuhhu
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
nasib baik takde dropship kete.. kalau ada sy nak ferrari.. hihi..

selama ni sy guna luar negara punya dropship jer.. dropship kat malaysia ni sy x pernah try lg.. maybe next month.. :)
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
hahahahahaha ..... tak konpom lagi woooooo ..... nanti dah kompon baru announce ....

xpe la. kira2 khabar gembira la jugak tu. dh bole pk2 dh nk buat apa lepas nie.
 

grandsazer

Newbie
Joined
Sep 18, 2006
Messages
292
Points
16
hahahaha .. sebab ari ni ari jumaat sy bermurah hati nak bagi barang free hehehee .... tiles coaster siap print gambar dah .... gambar apa..? ikut suka saya. 10 bijik nak bagi free ... sapo nak, cepat PM sy.
sapo cepat dier dapat ... mat salleh kato 1st come 1st serve.
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
hahahaha .. sebab ari ni ari jumaat sy bermurah hati nak bagi barang free hehehee .... tiles coaster siap print gambar dah .... gambar apa..? ikut suka saya. 10 bijik nak bagi free ... sapo nak, cepat PM sy.
sapo cepat dier dapat ... mat salleh kato 1st come 1st serve.

aku pun dah pm abe mat..hehehehe
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
ada dropship kain ela/meter ke kat sini?
 

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
dangabay,
tolong remove link (embossimage) yg kat page 1 tu. nanti sy hapdet dgn link yg baru.

ma'sih...
 
Top