Dropship warga wc

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
salam,

maaf lama tak berbalas dalam thread ni tapi tetap jenguk thread ni.

Terimakasih pada member2 yang bagi full support kat dropship aku cam bro dangabay, VM, bro sifu besar mansurbiz, afnan, chukai, adilla, worldezam, mr small, alam niaga dan lain2 lagi (maaf kalau tak tersebut). insyaallah aku akan bagi yang terbaik selagi termampu.

kalau jarang kelihatan aku kat cni, blh YM @ SMS insyaallah berjawab.:) ;)

kalau tak mampu bg tau ya bro...ramai yg nak keje ngan kau ni...mcm yg aku cakap, kena tambah pekerja....tapi rega tetap la sama kan...ehheheh....:)
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
salam,

maaf lama tak berbalas dalam thread ni tapi tetap jenguk thread ni.

Terimakasih pada member2 yang bagi full support kat dropship aku cam bro dangabay, VM, bro sifu besar mansurbiz, afnan, chukai, adilla, worldezam, mr small, alam niaga dan lain2 lagi (maaf kalau tak tersebut). insyaallah aku akan bagi yang terbaik selagi termampu.

kalau jarang kelihatan aku kat cni, blh YM @ SMS insyaallah berjawab.:) ;)

cayalah abe mat..:D
sejak bercerai ngan AN, abe mat lah tempat ku bergantung..:D
 

edyanie

freshman
Joined
Nov 15, 2006
Messages
338
Points
18
terima kasih kpd sifoo JJ & Lutfee kerana memberikan kerjasama.....saya sayang kamu...kihkihkih...

ps: maaf ya miss chukai, lebih baik kita masih kekalkan list tu...kalau tak siffooo JJ and Lutfee je la yang bedal....rugi wooooo.....hahahahha

hehe..tul la tuh...aku ru berkenan nak "kacau" :p harap cepatlah upgrade tuh..nampak lubuk gak nih..terutama offline ;) hihihi
 

edyanie

freshman
Joined
Nov 15, 2006
Messages
338
Points
18
hehe..tul la tuh...aku ru berkenan nak "kacau" :p harap cepatlah upgrade tuh..nampak lubuk gak nih..terutama offline ;) hihihi


PERKHIDMATAN DROPSHIP INI DITAMATKAN PERKHIDMATAN PADA 25/3/2010 KE SUATU TARIKH YANG BELUM DITENTUKAN. KAMI TIDAK AKAN MENERIMA TEMPAHAN SELEPAS TARIKH ITU. APA2 KEMUSYKILAN SILA GUNAKAN BORANG CONTACT US. »


nak tutup dah web tuh..banyak sangat order dah kot ;) sape baru order jam dari web tu ek :D
 

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
PERKHIDMATAN DROPSHIP INI DITAMATKAN PERKHIDMATAN PADA 25/3/2010 KE SUATU TARIKH YANG BELUM DITENTUKAN. KAMI TIDAK AKAN MENERIMA TEMPAHAN SELEPAS TARIKH ITU. APA2 KEMUSYKILAN SILA GUNAKAN BORANG CONTACT US. »


nak tutup dah web tuh..banyak sangat order dah kot ;) sape baru order jam dari web tu ek :D

aikk..dah nak tutup plak?? ape kes nih?
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
haaa..nk tutup...bukan dh buat web baru ke???
sifu luftee tlg jawab.....:)
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
hehe..ada nama aku di sini. Tq abe mat...

Sejak meninggalkan AN, abe matlah tempat aku bergantung harap.hahahah..

Dan satu lagi watchdropshipp tu...tapi kenapa la dia nak stop service tu. Sayang gak ler..

Saya ad abeberapa order nak buat ni, tapi nak order kat site dia tak dapat.

Ada saper2 ada idea pasal ni...

Bro Lutfee...namamu ku seru...hehehe
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
hehe..ada nama aku di sini. Tq abe mat...

Sejak meninggalkan AN, abe matlah tempat aku bergantung harap.hahahah..

Dan satu lagi watchdropshipp tu...tapi kenapa la dia nak stop service tu. Sayang gak ler..

Saya ad abeberapa order nak buat ni, tapi nak order kat site dia tak dapat.

Ada saper2 ada idea pasal ni...

Bro Lutfee...namamu ku seru...hehehe

hehehehhe...sama la sis, sy pun order ngan abe mat je skrg ni.
servis tip top, ari ni order, esok dah ship...cayalah abe mat.:D
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
hehe..ada nama aku di sini. Tq abe mat...

Sejak meninggalkan AN, abe matlah tempat aku bergantung harap.hahahah..

Dan satu lagi watchdropshipp tu...tapi kenapa la dia nak stop service tu. Sayang gak ler..

Saya ad abeberapa order nak buat ni, tapi nak order kat site dia tak dapat.

Ada saper2 ada idea pasal ni...

Bro Lutfee...namamu ku seru...hehehe

uik.. nama aku pun naik gak...:D
order jer kat dia tuh.. guna email attach sekali design tu, make sure wat payment sekali supaya dia xpening nanti.... :D
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
34
hidup abe mat =))
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
nampaknya ada penambahan produk oleh abe mat...:D

penanda buku...Jam bila nak masukkan yer :rolleyes:

aku tgk bj hitam pun dah ada tu. x lm dh boleh tukar AN ke ABE MAT huhuhu
 
Top