Dropship warga wc

farizupm

freshman
Joined
Jan 29, 2010
Messages
17
Points
0
Salam otai-otai...
nk tanya sape pernah deal dgn (dropshipmy.com)
OK tak? ada masalah tak sblm ni?
TQ

Jemput2 la ke kedai online kami, juga menawarkan perkhidmatan dropship. InsyaAllah transaksi yang selamat dengan barangan yang berkualiti.
 

farizupm

freshman
Joined
Jan 29, 2010
Messages
17
Points
0
ape maksud bro sekali barang vero??xpaham

Salam bro salman27, vero tu adalah singkatan kepada Verified Owner yakni pemilik atau syarikat yang di authorized kan untuk menjaga brand2 dorang di dalam eBay. Betul tak otai2 semua? Leh tanya pakcik google untuk maklumat lanjut.
 

anas1983

freshman
Joined
Oct 23, 2010
Messages
4
Points
0
salam otai2 wc..1st post ni hehe.. sblm ni baca2 gak tp x slu. juz kreng phm smua srvis DS ni kite ley jual luar mesia ke? sori soklan nobi
 

hazadous

freshman
Joined
Apr 1, 2011
Messages
1
Points
0
salam sy nk tanye ni. dropship rayban4all(.)lot(.)my hidup lg ke? duit dah transfer da, pstu bile sy email xbls, bile kol pun ho off.. adehh..
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
salam sy nk tanye ni. dropship rayban4all(.)lot(.)my hidup lg ke? duit dah transfer da, pstu bile sy email xbls, bile kol pun ho off.. adehh..

huh? dah ramai giler yg kena tipu pun ader lagi yg pergi order? Ades.. Babai jer la duit tu bro.. bukan ko jek.. aku nyer melambak2 dah.. kalo ko ada rekod payment tu sumer, dan kalo ko rajin, singgah la memana balai polis terdekat.. kalo ko nak terus call pun bole.. tp mungkin kat akhirat nnt la kot dia baru jawab kat depan tuhan dia... :D
 

hazadous

freshman
Joined
Apr 1, 2011
Messages
1
Points
0
la yeke? haha.. xpela. 100 je pun .. aku untung ribu2 mggu ni..wakakak.. bodo la melayu ni.. X(X(
 

Abd.Hadis

freshman
Joined
Jul 13, 2010
Messages
155
Points
0
huh? dah ramai giler yg kena tipu pun ader lagi yg pergi order? Ades.. Babai jer la duit tu bro.. bukan ko jek.. aku nyer melambak2 dah.. kalo ko ada rekod payment tu sumer, dan kalo ko rajin, singgah la memana balai polis terdekat.. kalo ko nak terus call pun bole.. tp mungkin kat akhirat nnt la kot dia baru jawab kat depan tuhan dia... :D


Mana yg boleh di percayai yg dropship rayban?
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Bagitahulah sifu...tak nak kongsi ek..:D

yer la...yer la... tp skrg aku x tau la camne.. kalo dulu ok sangat2.. (kena bgtau kalo x mr cash marah) :D

1) yourdropshipping.lot.my
2) noorizam nyer dropship. (check kat dia nyer fb info. kat situ ada web add)
3) matzis jusdi. (check kat dia nyer fb info. kat situ ada web add)
4) GM wakakakakakakakkaka

Itu yg aku berani rekomen lar.. skrg idup lagi ke tak aku x tau.. :D
 

Abd.Hadis

freshman
Joined
Jul 13, 2010
Messages
155
Points
0
yer la...yer la... tp skrg aku x tau la camne.. kalo dulu ok sangat2.. (kena bgtau kalo x mr cash marah) :D

1) yourdropshipping.lot.my
2) noorizam nyer dropship. (check kat dia nyer fb info. kat situ ada web add)
3) matzis jusdi. (check kat dia nyer fb info. kat situ ada web add)
4) GM wakakakakakakakkaka

Itu yg aku berani rekomen lar.. skrg idup lagi ke tak aku x tau.. :D

Ikut pengalam sifu lah kalau kat GM boleh dapat berapa untuk Aviator 3025?
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
yer la...yer la... tp skrg aku x tau la camne.. kalo dulu ok sangat2.. (kena bgtau kalo x mr cash marah) :D

1) yourdropshipping.lot.my
2) noorizam nyer dropship. (check kat dia nyer fb info. kat situ ada web add)
3) matzis jusdi. (check kat dia nyer fb info. kat situ ada web add)
4) GM wakakakakakakakkaka

Itu yg aku berani rekomen lar.. skrg idup lagi ke tak aku x tau.. :D

yg ada wakakakaka tu pd aku yg best.. bnyk source huhuhuhu (pepahamje la)
 

Rushaidin

Newbie
Joined
Jun 8, 2010
Messages
674
Points
18
huh? dah ramai giler yg kena tipu pun ader lagi yg pergi order? Ades.. Babai jer la duit tu bro.. bukan ko jek.. aku nyer melambak2 dah.. kalo ko ada rekod payment tu sumer, dan kalo ko rajin, singgah la memana balai polis terdekat.. kalo ko nak terus call pun bole.. tp mungkin kat akhirat nnt la kot dia baru jawab kat depan tuhan dia... :D

memang kena hati2 ni... sebaiknya cuba tanya mereka yg dh berpengalaman...
 

alhawariyyun

freshman
Joined
Jul 8, 2010
Messages
36
Points
0
Dropship setakat saya faham hendaklah diambil direct dari legit supplier. Saya rasa AN yang banyak digunakan oleh ramai orang bukanlah manufacturer atapun wholesaler sebenarnya. AN mungkin dropship di atas dropship yang bertindih-tindih. Atau nama lain ialah middle man. Sbb itu timbul isu lambat hantar dll. Setakat yang saya belajar tentang dropship...jika hendak mengelakkan masalah hendaklah produk itu diambil direct dari legal manufacturer (jarang berlaku) atapun wholesaler. Untuk mendapatkan kelayakan jadi reseller / dropshipper dari mereka ini, perlukan legitimate business license registered kat SSM dan sebolehnya ada akaun bank perniagaan. Setelah cukup kelayakan barulah mereka akan buka akaun reseller utk kita. Biasanya berpeluh juga nak buat agreement dgn diorang, byk dokumen diorang minta. Semua dokumen ni penting jika paypal minta bukti, sekurangnya kita boleh buktikan ialah legitimate reseller.
Saya juga sekrang buat dropship / reseller skin laptop, iphone, BB, HTC dll. Stok direct dari supplier yang legal / legit based kat U.S. Kalau berminat nak kongsi keuntungan dgn produk skin saya..boleh la ke blog kat signature saya itu. Saya tak mampu nak offer dropship...tetapi jika ada yang berminat sila PM saya (only serious person). Nanti boleh kita boleh deal berapa harga dan profit yang dikehendaki berdasarkan MSRP dll. Secara official bukan saya nak dropship...tetapi nak cari 'agen' yang boleh jual produk saya. Stok setakat ni tiada dgn saya...saya buat pre-order. Tapi design skin 100% vero free design. TAkleh customize design. SEtakat yg order untuk customer kat U.S mmg provide tracking number untuk pos, tp international xde tracking number. Akan tetapi skin dihantar ke Malaysia mmg tepat pada waktunya...10 working days sampai selepas payment done.
Setakat ni saya sangat puas hati dgn service company itu, walaupun item takde hot sangat macam vero item, tetapi sales kat facebook dan ebay boleh tahan laa.
Kalau sesiapa serius berminat boleh contact saya, lagi baik kalau dah ada ROB dgn SSM...senang lagi nak buat, kalau takde pun dialu-alukan juga.
 
Top