Dropship warga wc

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
nak mousepad freeeeeee...:( yg kosong pun x pe...plssss sifu successsor
 

farizupm

freshman
Joined
Jan 29, 2010
Messages
17
Points
0
Salam kepada warga wc... saya newbie di sini, nak promote servis dropship yang terbaru. Sudi-sudikan la untuk melawat dan mendaftar di laman web dropship kami di kedaidropship.lot.my. TQ
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Salam kepada warga wc... saya newbie di sini, nak promote servis dropship yang terbaru. Sudi-sudikan la untuk melawat dan mendaftar di laman web dropship kami di kedaidropship.lot.my. TQ

newbie pon dah ada ds...baguih...baguih....rayban je ke?:D
 

rahmat4213

freshman
Joined
Mar 8, 2009
Messages
58
Points
6
Salam kepada warga wc... saya newbie di sini, nak promote servis dropship yang terbaru. Sudi-sudikan la untuk melawat dan mendaftar di laman web dropship kami di kedaidropship.lot.my. TQ

First time la aku dengar nubai ada ds,biasa nubai baru ada ebook je.huahuahuah
anyway cayalah bro!
 

Pak Mie

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
18
Salam kepada warga wc... saya newbie di sini, nak promote servis dropship yang terbaru. Sudi-sudikan la untuk melawat dan mendaftar di laman web dropship kami di kedaidropship.lot.my. TQ

walao.....
all the best...cun lah.....
 

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
hahaha... aku rasa cam kenal jek org nih.. sesape yg duk area kedah leh la jumpa tokay nih.. just tuk kenal2.. :D

sapa tokay kedai ni sifu?
saya duk kedah ni...:D
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
1Malaysia wat dropship rayban.. :D .. bro dangabay.. ko takmo wat dropship rayban ke ?? hehehe.. ko jgn memain bro.. polis carik ko tau.. ada ke jual rayban memahal.. :D :D :D
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
1Malaysia wat dropship rayban.. :D .. bro dangabay.. ko takmo wat dropship rayban ke ?? hehehe.. ko jgn memain bro.. polis carik ko tau.. ada ke jual rayban memahal.. :D :D :D

siut je kau sifew...jgn diingat kisah lama....sekrg ni langsung tak leh list....hehehehhe....
kekdg terpikir gak nak buat DS ni...masyukkkkkk.......

lama tak g nuntut ngan sifew ni.....
 
Top