Dropship warga wc

waje

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
237
Points
0
wah taukey berminat nk jd suplier plak ke.
dia lot.my tu maybe sbb ada lot of rayban kot
ahhahaha

aku berminat nak buat dropship tp utk diri aku sendiri.
gaji kan pekerja sorang gegirl, lepasan SPM ke, yg cun-cun sket.
pastu tiap2 hari email kan order customer - dia tolong packaging, tmpal stem dan pos
kasik la upah sebungkus RM 1. kalo 100 bungkus dan RM 100 sehari!!!! pehh lumayan tu beb. ade yg nak isik borang tak :p
kasik gambar berukuran passpot. hihi
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
aku berminat nak buat dropship tp utk diri aku sendiri.
gaji kan pekerja sorang gegirl, lepasan SPM ke, yg cun-cun sket.
pastu tiap2 hari email kan order customer - dia tolong packaging, tmpal stem dan pos
kasik la upah sebungkus RM 1. kalo 100 bungkus dan RM 100 sehari!!!! pehh lumayan tu beb. ade yg nak isik borang tak :p
kasik gambar berukuran passpot. hihi

pergh.. mantop sifu waje.. sehari 100 bungkus tu.. salute la...
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
aku berminat nak buat dropship tp utk diri aku sendiri.
gaji kan pekerja sorang gegirl, lepasan SPM ke, yg cun-cun sket.
pastu tiap2 hari email kan order customer - dia tolong packaging, tmpal stem dan pos
kasik la upah sebungkus RM 1. kalo 100 bungkus dan RM 100 sehari!!!! pehh lumayan tu beb. ade yg nak isik borang tak :p
kasik gambar berukuran passpot. hihi

kesian kat awek cun lepasan sekolah tu abis kasar jari nnt....:D

p/s:saya nk apply bole...sehari 100 tu sebulan dah berapa? RM3K saya musti pilih.....
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
aku berminat nak buat dropship tp utk diri aku sendiri.
gaji kan pekerja sorang gegirl, lepasan SPM ke, yg cun-cun sket.
pastu tiap2 hari email kan order customer - dia tolong packaging, tmpal stem dan pos
kasik la upah sebungkus RM 1. kalo 100 bungkus dan RM 100 sehari!!!! pehh lumayan tu beb. ade yg nak isik borang tak :p
kasik gambar berukuran passpot. hihi

wah 100 sehari. main kasar bro.
kasi can kat kami kais pg mkn pg nie.
klu 100 baik cr indon. nnt mesti org2 sn x buat demostrasi lg.
sbb org m'sia baik ajar rakyat dia buat ebay.
maju ke depan ahahhaha
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
wah 100 sehari. main kasar bro.
kasi can kat kami kais pg mkn pg nie.
klu 100 baik cr indon. nnt mesti org2 sn x buat demostrasi lg.
sbb org m'sia baik ajar rakyat dia buat ebay.
maju ke depan ahahhaha

haha..
dengar cita..
wat demonstrasi pn dpt duit kat sana..haha
 

waje

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
237
Points
0
wah 100 sehari. main kasar bro.
kasi can kat kami kais pg mkn pg nie.
klu 100 baik cr indon. nnt mesti org2 sn x buat demostrasi lg.
sbb org m'sia baik ajar rakyat dia buat ebay.
maju ke depan ahahhaha

mane same niche ko ngan aku. he he

kasik address dan brg2, suruh bungkus je.
tade aku nak ngajar wat ebay ni tak kira la rakyat negara mana.
nak blajar, gi bace forum ebay hingus tu. wakakaka.

kalo tak, maid aku kat umah ni je aku kerah tolong packing,
ni dia nak balik puase dan beraye plak
kira tu upah dia tolong aku packing dulu. hu hu
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
mane same niche ko ngan aku. he he

kasik address dan brg2, suruh bungkus je.
tade aku nak ngajar wat ebay ni tak kira la rakyat negara mana.
nak blajar, gi bace forum ebay hingus tu. wakakaka.

kalo tak, maid aku kat umah ni je aku kerah tolong packing,
ni dia nak balik puase dan beraye plak
kira tu upah dia tolong aku packing dulu. hu hu

patut kerajaan indonesia (eja kn betul kn BENDERA marah plak) mintak gaji min maid.
rupanya maid kat sini byk keje. siap kn tolong paking pun ada huhuhuhu
 

waje

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
237
Points
0
patut kerajaan indonesia (eja kn betul kn BENDERA marah plak) mintak gaji min maid.
rupanya maid kat sini byk keje. siap kn tolong paking pun ada huhuhuhu

maid aku yg nak buat. dia boring dok umah tade keje. asik tgk tv je.
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
cite ape dia tgk? cite cinte kirana? wakaka!!

klu ko p raya umah waje nnt, dia suruh maid dia duk atas je tgk tv.
dia risau ko tanya made apa dia packing hahaha
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
650
Points
18
salam..

selamat hari raya kepada semua forumer..
maaf zahir dan batin..
hati-hati di jaln raya..
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
klu ko p raya umah waje nnt, dia suruh maid dia duk atas je tgk tv.
dia risau ko tanya made apa dia packing hahaha

klu cmtuh biar aku je jd maid..haha
leh aku korek niche korg..haha
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
36
ko xleh aken.. nama ko dah non registered user.. sbb ko x wat keje.. asyik layan ebay jer.. :D

haha..aku wat part time je..
mlm bru layan ebay..
pg aku tido..haha

so ade x sifu yg nk amek aku jd maid?
 

mri1010

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
132
Points
16
xpodcafe hidup lg ke tak? dah 5 hari aku order tapi status dok processing lg nih..buyer dok bising tanya naper tak mark ship lg nih..xpodcafe selalu lambat ke? Aku baru 1st time guna dropship nih...
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
xpodcafe hidup lg ke tak? dah 5 hari aku order tapi status dok processing lg nih..buyer dok bising tanya naper tak mark ship lg nih..xpodcafe selalu lambat ke? Aku baru 1st time guna dropship nih...

Brg yg aku order kat xpod lepas raya diorg da ship cuma diorg x sempat nak update tu.. cuba tanya diorg kat facebook. bg no order skali.. Insyaallah, dah ship tu. Setakat ni aku pakai puas hati sangat. pasal update tu kalo da lepas 4 hari ko bayar, ko anggap je brg tu da ship. pasal update mengupdate ni kebanyakan dropshipper malaysia ni x sempat nak buat.. tp jgn risau, keje pos mengepos tu diorg siapkan.. :D
 

mri1010

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
132
Points
16
Brg yg aku order kat xpod lepas raya diorg da ship cuma diorg x sempat nak update tu.. cuba tanya diorg kat facebook. bg no order skali.. Insyaallah, dah ship tu. Setakat ni aku pakai puas hati sangat. pasal update tu kalo da lepas 4 hari ko bayar, ko anggap je brg tu da ship. pasal update mengupdate ni kebanyakan dropshipper malaysia ni x sempat nak buat.. tp jgn risau, keje pos mengepos tu diorg siapkan.. :D

thanks bro sbb sudi jwb..hehe..so lps 4 hari dh bleh anggap dh ship la..apa nama facebook dia?
 
Top