Dropship warga wc

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
betul tue..aku sokong ckp ko nas..
mmg aku pun jd mcm ko gk msa web xpod kena crash..
apa-apa pun xpod nie masih tip top..
mslh item lmbat tue mgkin di sbbkan mslh spti
bro nas bg tahu tue..tp abe mat telah maklum di forum masa
web dia kena crash..buyer aku pun bising siap nk mintak refund
tp kena komunikasi dgn buyer la..
biasa la mcm dugaan dgn ebay..
bg aku, dugaan nie akan membuatkan aku bljar benda baru
dan semakin smgt membara utk berjaya dgn ebay nie..
apa-apa pun pasni ko order lg..
ko tgk servis dia mcm mn..
buat masa skrg abe mat nie ok jer
dlm order item kt dia..

lepasni mungkin abe mat kn letak besau2 notice
procesing 4-5 hari @ mungkin lebih sbb yg xdapek di elakkkan.
dah kita sbg buyer jgn la nk harap hari ni order esok ship.
biasa la mn2 ada pro n con.
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
AN lg tip top..mmg yg terbaik!!

lepas buat order dah msk 2 minggu br bgtau mesin cetak blanket rosak. pastu amik ms 1 bulan nak baiki..!!
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
AN lg tip top..mmg yg terbaik!!

lepas buat order dah msk 2 minggu br bgtau mesin cetak blanket rosak. pastu amik ms 1 bulan nak baiki..!!

so aku rasa mn2 pun sm aje.
cuma harap abe mat dpt inform awl sbb local punya lg best.
klu nk cepat gak.. kita p print sdr kat shah alam @ CM di kedai MM (Mr.Megat)
uhuhhuhu
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

waje

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
237
Points
0
cume nampak persamaan je. mungkin owner "adik-bradik", mungkin tidak
mungkin dari sifu/importer yg same? hee hee
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34

waje

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
237
Points
0
hanya jauhari yg mengenal manikam.
hanye sifu awe9 yg mengenal rayban AAA.
tgk gambar je dah tau ek :p

sifu msaifuln, ish mane ade tiap2 bulan ke china. huhu. salah info tu.
nak order call aje. ship. 2 minggu sampai ler. mcm tak biase :p
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
hanya jauhari yg mengenal manikam.
hanye sifu awe9 yg mengenal rayban AAA.
tgk gambar je dah tau ek :p

sifu msaifuln, ish mane ade tiap2 bulan ke china. huhu. salah info tu.
nak order call aje. ship. 2 minggu sampai ler. mcm tak biase :p

hahaha..sket2 taula sifu.. :D
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
cume nampak persamaan je. mungkin owner "adik-bradik", mungkin tidak
mungkin dari sifu/importer yg same? hee hee

wah taukey berminat nk jd suplier plak ke.
dia lot.my tu maybe sbb ada lot of rayban kot
ahhahaha
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
kat lot.my tu kte le wat kite nyer website sendiri utk jual barang. Free lak tu. Dalam byk2 webdesign yg lot.my offer ramai plak pilih design website yg sama.. tu yg macam adik beradik tu. Aku try gak nak bukak satu utk aku sumbat barang2 ebay aku utk customer yg nak main belakang ebay. tapi separuh jalan jer sbb pening sangat dan xder masa nak fokus pada benda2 tu. LAgipun aku ni petani jer.. mana paham benda alah camtu.. :D
 

aizverus

freshman
Joined
Jul 27, 2010
Messages
151
Points
0
mintak tolong otai-otaian...

sapa2 tau atau pernah deal dgn company ni.

Denzuke Network Sdn. Bhd.
website: dropshippernetwork [dot]com

legal ke company ni..betul ke? sebab company ni guna gmail je untuk deal dgn pelanggan..so cam takut2 sikit...

so, otai-otaian please komen2 sikit..tq
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
mintak tolong otai-otaian...

sapa2 tau atau pernah deal dgn company ni.

Denzuke Network Sdn. Bhd.
website: dropshippernetwork [dot]com

legal ke company ni..betul ke? sebab company ni guna gmail je untuk deal dgn pelanggan..so cam takut2 sikit...

so, otai-otaian please komen2 sikit..tq

Administrative Contact:
Denzuke Network Sdn. Bhd.
Donald Gerard Ng
P.O. Box 149 Bukit Baru
Melaka, Melaka 75730
MY
Phone: +60.162333300
Email: [email protected]

email tu ke dia guna. klu tgk domain dh lm
since 07 PR pun dh 2.

Domain Name: dropshippernetwork.com
Created on..............: 2007-01-16
Expires on..............: 2012-03-23

klu nk scam org rasanya dh lm tutup nie. boleh caya kot(kata hati seorg newbie)
 

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
mintak tolong otai-otaian...

sapa2 tau atau pernah deal dgn company ni.

Denzuke Network Sdn. Bhd.
website: dropshippernetwork [dot]com

legal ke company ni..betul ke? sebab company ni guna gmail je untuk deal dgn pelanggan..so cam takut2 sikit...

so, otai-otaian please komen2 sikit..tq

tak payah laa..buat rugi duit jer..harga langsung tak competative..baik ko beli kt kedai biase jer..lagik untung dpt banyak free gift..hahaha
 
Top