Dropship warga wc

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
senang je halhas.. ko pegi mana2 supplier rayban kita ni, pastu ko try tgk complete listing utk setiap brg yg dia supply. Nanti mesti ko akan jumpa dan tahu mana yg ramai org cari, mana yg tak. kena sabar sket la godek2 complete listing tu. kalo supplier tu ada 20 brg, ko wat la complete listing tuk 20 barang. mana yg banyak giler hijau dan x byk pesaing, ko catat dia nyer harga jual, model dan sale through dia. Dah siap sumer tu ko amik 4 yg paling power ko try list. keje ni mmg lambat tapi berbaloi2... Ambik masa x smpi satu hari tp hasil dia ko le guna lebih sebulan.. kenyang lak tu.. Sumer tu sifu mansur da ajar dlm dvd tu.. :) bkn x nak bgtau mana yg ok tp ada banyak sangat yg ok. sbb tu ko kena wat research sket. Lepas aku wat research tu aku jual 2 model je tu pun da kenyang... try la. x rugi pun dan ko akan mengexpertkan lagi diri ko dalam wat research.. :)
 

interfada

Newbie
Joined
Mar 13, 2009
Messages
1,725
Points
38
Age
42
betul tu halhas...guna teknik research yg sama kita gunakan time cari niche baik punya tuk mousepad....mcm kata siti_nasrul kene sbar sikit dlm research tu...tp kalo ko nak mudah ko belasah jer guna tarapeak...confirm terbukak segala lobang2 rahsia wahahahaha....

satu lagi halhas...kalo ko nak list rayban tu ko men try n error jer dulu dalam minggu nih...sbb listing tuk auction tgh free tu sampai 7hb nih :D ...so gunakan sepenuhnya tuk ujikaji hehehe...tu aku punya cara laa hehe

p/s aku try list 6 rayban minggu nie...semua kene sapu buyer....alhamdulillahh...
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
650
Points
18
betul tu halhas...guna teknik research yg sama kita gunakan time cari niche baik punya tuk mousepad....mcm kata siti_nasrul kene sbar sikit dlm research tu...tp kalo ko nak mudah ko belasah jer guna tarapeak...confirm terbukak segala lobang2 rahsia wahahahaha....

satu lagi halhas...kalo ko nak list rayban tu ko men try n error jer dulu dalam minggu nih...sbb listing tuk auction tgh free tu sampai 7hb nih :D ...so gunakan sepenuhnya tuk ujikaji hehehe...tu aku punya cara laa hehe

p/s aku try list 6 rayban minggu nie...semua kene sapu buyer....alhamdulillahh...

ok terima kasih..aku dh paham dh mcm mn..
ok aku akan wt mcm korg bg tahu aku tue..
almaklum la aku sblm nie duk wt maosepad jer..:D
baru nk bljar nk wt yg lain plak..nk order rayban tue mcm mn eik?
kena wt order terus ker??or ade cra lain??tp aku tgk
almt utk isi almt buyer xde pun or aku yg xperasan..
drobship rayban ct raya bila??
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
halhas, ko g kat website ni..
yourdropshipping.lot.my ngan rayban4all.lot.my. Pastu ko register jd member.

Sorry tokey rayban lain. bukan xnak rekomen tp belum try lagi.. :) dua ni je pun yg aku tau.. hehehe..

kat sana nanti, ko wat research utk model2 yg ada. bila da ada, ko try wat listing. sumer maklumat pasal model tu ada kat ctu even gambor pun da ada skali. gambar banyak2 kat other picture tu ko le copy pastu paste terus kat ko nyer description.

Nanti bila da ada yg beli dan bayor, ko log in kat website barang tu pastu klik kat model yg terjual tu then add to chart. pastu klik checkout...

Kalo kat rayban4all, ko kena masukkan add kat situ masa checkout. skrg pun rasanya da bole bayar pakai paypal.

Kalo kat yourdropshipping, buat benda sama dan checkout cam biasa pakai maybank je. xyah bayor pakai usd takut terkurang lak.. alamt xyah taruk kat ctu. pastu da ba siap bayar, emailkan alamat ngan buti2 bayaran ke email dia..

Nanti diorag da shipped barang tu diorang akan bg tracking number.. Tu jer... :)
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
650
Points
18
halhas, ko g kat website ni..
yourdropshipping.lot.my ngan rayban4all.lot.my. Pastu ko register jd member.

Sorry tokey rayban lain. bukan xnak rekomen tp belum try lagi.. :) dua ni je pun yg aku tau.. hehehe..

kat sana nanti, ko wat research utk model2 yg ada. bila da ada, ko try wat listing. sumer maklumat pasal model tu ada kat ctu even gambor pun da ada skali. gambar banyak2 kat other picture tu ko le copy pastu paste terus kat ko nyer description.

Nanti bila da ada yg beli dan bayor, ko log in kat website barang tu pastu klik kat model yg terjual tu then add to chart. pastu klik checkout...

Kalo kat rayban4all, ko kena masukkan add kat situ masa checkout. skrg pun rasanya da bole bayar pakai paypal.

Kalo kat yourdropshipping, buat benda sama dan checkout cam biasa pakai maybank je. xyah bayor pakai usd takut terkurang lak.. alamt xyah taruk kat ctu. pastu da ba siap bayar, emailkan alamat ngan buti2 bayaran ke email dia..

Nanti diorag da shipped barang tu diorang akan bg tracking number.. Tu jer... :)

terima kasih kerana memberi tunjuk ajar kepada aku..
aku akan apply yg ko ajr pd aku tue..
terima kasih byk2..:)
 

grandsazer

Newbie
Joined
Sep 18, 2006
Messages
292
Points
16
DENGAN LAFAZ BISMILLAH DAN SYUKUR KE HADRAT ILAHI. XPODCAFE MELANCARKAN KEMPEN PEMBELIAN RAYA BERMULA 1 SEPT HINGGA 30 SEPTEMBER. Hadiah menarik kami tawarkan sebagai tanda terimakasih kami kepada reseller kami yang masih memberi sokongan kepada kami. details kempen boleh didapati di www.xpodcafe.com

p/s : sori Tuan MOD imej besar sikit. :D

campiagn.png
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
DENGAN LAFAZ BISMILLAH DAN SYUKUR KE HADRAT ILAHI. XPODCAFE MELANCARKAN KEMPEN PEMBELIAN RAYA BERMULA 1 SEPT HINGGA 30 SEPTEMBER. Hadiah menarik kami tawarkan sebagai tanda terimakasih kami kepada reseller kami yang masih memberi sokongan kepada kami. details kempen boleh didapati di www.xpodcafe.com

p/s : sori Tuan MOD imej besar sikit. :D

campiagn.png

wah taukey. promisi baru. hehehe
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
idup abe mat.....
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
nk laptop....ambo x de laptop g...:(
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
650
Points
18
DENGAN LAFAZ BISMILLAH DAN SYUKUR KE HADRAT ILAHI. XPODCAFE MELANCARKAN KEMPEN PEMBELIAN RAYA BERMULA 1 SEPT HINGGA 30 SEPTEMBER. Hadiah menarik kami tawarkan sebagai tanda terimakasih kami kepada reseller kami yang masih memberi sokongan kepada kami. details kempen boleh didapati di www.xpodcafe.com

p/s : sori Tuan MOD imej besar sikit. :D

campiagn.png

abe mat, sy ada hantar email kt abe mat..
dh terima ker??
 
Top