Dropship warga wc

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
37
kalau kosong bleh mai cari aku...huhuhu....nak printing dlm bulk order bleh juga...guna stail silk screen bos... :D

klu 25helai agak2 brapa?
tgk kaler gak ke?
aku tgh cr supplier ni nk wat tshirt utk actvt company..
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
650
Points
18
salam.
sy ingin bertanya tentang mouse pad abe mat..
abe mat mengunakan apa utk mouse pad ini??
mgunakan getah or pelekat kayu??
tlg maklum kt aku jp..

terima kasih
 

grandsazer

Newbie
Joined
Sep 18, 2006
Messages
292
Points
16
salam.
sy ingin bertanya tentang mouse pad abe mat..
abe mat mengunakan apa utk mouse pad ini??
mgunakan getah or pelekat kayu??
tlg maklum kt aku jp..

terima kasih

SIZE : 9.25" X 7.75"
THICKNESS : 3mm
MATERIAL : Durable heat-resistant polyester fabric on top Non-slip neoprene rubber on bottom
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
37
SIZE : 9.25" X 7.75"
THICKNESS : 3mm
MATERIAL : Durable heat-resistant polyester fabric on top Non-slip neoprene rubber on bottom

bru nk suh check kat Website..hehe
tu dia halhas..otai dropship dah reply..
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
650
Points
18
paling2 pun 1 minggu dia cuti kot.....

p/s pada firasat aku la...hahahha

leh tahu x bila abe mat start ct??
jp g ada order kacau plak aku ngan buyer..
leh x nk bg tahu yg order yg dorg pesan nie kita akan proses pd ari tertentu..
cm mn eik??
 

eone23

freshman
Joined
Sep 13, 2009
Messages
82
Points
0
kenapa spec kat rayban4all.lot.my tu mahal drpd dropship yg lain?

apa bezanya dgn dropship yg lain?

salam, rayban kami ada 2 jenis..Gred AAA --> RM75 Free shipping worldwide & Gred Authentic RM100 ke RM 200 ,juga FREE shipping worldwide. Gred authentic/original adalah 100% copy 1:1 dgn original. Untuk Chanel yg harga RM200...rasa-rasa tak mahal...sebab try search kat ebay @ auction site lain brapa yg "terjual"..hehehe...untung besar beb...USD 250 pun penah terjual!!
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Yup.. harga dropship tu mmg dah harga reseller.. yg chanel tu mmg da murah tu. sape yg jual $250 tu ek? :think: jgn risau ler.. brg2 tu ok melainkan org yg nak beli btol2 nak yg ori.. contoh macam org yg suka wat collection. ada customer aku tu dia ada banyak beg chanel, cermin mata chanel, tah ape lagi tah yg chanel. sumer yg ori. Jadi bila dia dapat yg authentic dia le tau tu bukan ori walaupun 100% sama ngan ori..

Ps: Ada kaitan ke ape yg aku citer ni? hehehe...
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Lupa lak.. satu lgi, kalo brg cam chanel tu, le list 2 ketui je sebulan kalo acc baru. kalo nak list gak ebay block. Pastu kena ready kena hold payment. hari tu aku jual 3 ketui chanel. tiga2 paypal hold payment tu 21 hari. terpaksa la bayor RM600 kat eone23 pakai duit sendiri.. :( Tu kalo acc baru lar. Acc yg dah riban2 cam otai2 kite ni hari2 list pun bole aku rasa.. :p
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
650
Points
18
Lupa lak.. satu lgi, kalo brg cam chanel tu, le list 2 ketui je sebulan kalo acc baru. kalo nak list gak ebay block. Pastu kena ready kena hold payment. hari tu aku jual 3 ketui chanel. tiga2 paypal hold payment tu 21 hari. terpaksa la bayor RM600 kat eone23 pakai duit sendiri.. :( Tu kalo acc baru lar. Acc yg dah riban2 cam otai2 kite ni hari2 list pun bole aku rasa.. :p

leh cdg x rayban mn yg sy perlu jual wt permulaan??
brpa harga sllu seller letak??
awku xpenah jual lg reyban nie..
sblm nie duk jual mouse pad jer..
harap sudi membantu..
 
Top