Dropship warga wc

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
jarang dah masuk forum ni. sibuk dgn bro mansur. eh! silap, dvd bro mansur. he he he..
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
perghh.. semua dah kaya ni...
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
Tambahan Dropship - dropshipnow.lot.my

Rayban dan Makeup.
salam..

saya ada dua soalan :

1- ada kemungkinan boleh pecah tak or ada experience 'powder' dalam bekas make up tue pecah..bukan apa seriau posmen main lempar2, sampai kat buyer retak/pecah powder tue..

2- kalau interested nak jual make up tue boleh provide gambar yg clear dan besar sket tak without trademark tue..? kalau ada 2-3 picture utk satu product is much better..

TQ..
 

zizwce

freshman
Joined
Aug 9, 2007
Messages
81
Points
6
salam..

saya ada dua soalan :

1- ada kemungkinan boleh pecah tak or ada experience 'powder' dalam bekas make up tue pecah..bukan apa seriau posmen main lempar2, sampai kat buyer retak/pecah powder tue..

2- kalau interested nak jual make up tue boleh provide gambar yg clear dan besar sket tak without trademark tue..? kalau ada 2-3 picture utk satu product is much better..

TQ..
Terima kasih atas pertanyaan yg baik itu. Kebarangkalian itu memang ada cuma dalam 5%, kebanyakannya ok. Sebelum hantar sila balut dengan plastik wrap yg ada belon kecil2 tuh.

Pasal gambar tu no hal. sila PM saya.

Semoga terus maju.

Info terbaru. Harga belian atau dropship untuk malaysia telah di revise. Sila ke http://dropshipnow.lot.my

Maju bersama
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
Terima kasih atas pertanyaan yg baik itu. Kebarangkalian itu memang ada cuma dalam 5%, kebanyakannya ok. Sebelum hantar sila balut dengan plastik wrap yg ada belon kecil2 tuh.

Pasal gambar tu no hal. sila PM saya.

Semoga terus maju.

Info terbaru. Harga belian atau dropship untuk malaysia telah di revise. Sila ke http://dropshipnow.lot.my

Maju bersama
Sebelum hantar sila balut dengan plastik wrap yg ada belon kecil2 tuh.

ni program dropship ke atau kami kena beli dulu kemudian bungkus dan hantar sendiri..??
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
Maaf atas kesilapan ayat tersebut..sepatutnya kami akan balut dengan plastik..semua kami buat dan pos..anda cuma buat bayaran sahaja.

Thanks
Thanks atas jawapan tersebut..

btw, ada lagik satu soalan..boleh saya tahu if any user from WC yang dah guna perkhidmatan dropship awak..so, senang nak tahu review mcm mana service dropship tue..

TQ
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0

eone23

freshman
Joined
Sep 13, 2009
Messages
82
Points
0
Salam & salam sejahtera....
Saya menyediakan perkhidmatan Dropship Ray-Ban untuk warga WC dan juga untuk membeli secara wholesale.Terdapat 2 gred:-
1. Gred Original
2. Gred AAA

sila beri tunjuk ajar :D

http://www.rayban4all.lot.my

** Akan memberi FREE Gift kepada customer yg mengunakan servis dropship dan wholesale .Free gift akan dimaklumkan kemudian :D **
 
Top