Dropship warga wc

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
assalamualaikum.. erk saya org baru disini.. ni baru nk pomot dropship rayban saya. harap dapat beri sokongan penuh.. :)

Wa'laikumsalam..lebih baik kt jumpa ms next TT.

Post pon br 1. Bukan tak caya..tp nak lebih kenal Tuan punye dropship RayBan ni. Boleh..??
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
assalamualaikum.. erk saya org baru disini.. ni baru nk pomot dropship rayban saya. harap dapat beri sokongan penuh.. :)

kenalkanlah diri bang....
sape nama.. opis kat ner.. no ic baper...
gred aaa ke a jer nih? kalau aaa superb la...
kalau boleh bwklah ke tt.. senang nk bermaha mesra sambil2 bro promote produk bro...
ramai yg dah kena kelepet kat sini.... :D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
35
assalamualaikum.. erk saya org baru disini.. ni baru nk pomot dropship rayban saya. harap dapat beri sokongan penuh.. :)

Selamat Datang ke Wang Cyber.com.:D.
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
selamat maju jaya!! harga kt web tuh harga tok dropshipping ke??

p/s: ko dok seri kembangan yerk?? dkt jerk tuh..hehehe

hehehe..dekat gak ngan aku..

Wa'laikumsalam..lebih baik kt jumpa ms next TT.

Post pon br 1. Bukan tak caya..tp nak lebih kenal Tuan punye dropship RayBan ni. Boleh..??

yup, yg ni aku setuju..
jom turun TT, smbil2 tu boleh gak tgk sample..
 

zool_ab

freshman
Joined
May 5, 2010
Messages
16
Points
0
hehehe..dekat gak ngan aku..



yup, yg ni aku setuju..
jom turun TT, smbil2 tu boleh gak tgk sample..

ok tadahal kalau nak jumpa..aku duk kat taman equine, dekat ngan jusco tu. kalau nak jumpa leh je..aku on..aku bawak sample skali..

untuk pengetahuan semua.. rayban yg aku jual ni grade AAA, cermin kaca.. tapi korang kene tgk dulu la kualiti die.. leh antar wakil dtg tgk sample..hehe..
 

zool_ab

freshman
Joined
May 5, 2010
Messages
16
Points
0
kenalkanlah diri bang....
sape nama.. opis kat ner.. no ic baper...
gred aaa ke a jer nih? kalau aaa superb la...
kalau boleh bwklah ke tt.. senang nk bermaha mesra sambil2 bro promote produk bro...
ramai yg dah kena kelepet kat sini.... :D

sori bro. lupe nk kenalkan diri...nama aku zulkarnain abu bakar.. opis biasa la kt umah..hehe.. bg aku ni grade AAA la. tapi x tau la bg ko camne beza AAA ngan A. kene jumpa la tgk aku bawak sample.
TT tu ktne bro? aku konpius korang cter pasal jumpa kt TT?:confused:
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
ok tadahal kalau nak jumpa..aku duk kat taman equine, dekat ngan jusco tu. kalau nak jumpa leh je..aku on..aku bawak sample skali..

untuk pengetahuan semua.. rayban yg aku jual ni grade AAA, cermin kaca.. tapi korang kene tgk dulu la kualiti die.. leh antar wakil dtg tgk sample..hehe..

sori bro. lupe nk kenalkan diri...nama aku zulkarnain abu bakar.. opis biasa la kt umah..hehe.. bg aku ni grade AAA la. tapi x tau la bg ko camne beza AAA ngan A. kene jumpa la tgk aku bawak sample.
TT tu ktne bro? aku konpius korang cter pasal jumpa kt TT?:confused:


bro, refer kat thread ni..
http://www.wangcyber.com/forum/ebay/21043-sesi-teh-tarik-ebayer-satu-malaya-205.html

tp skrg ni x confirm lg brapa prg akan dtg..
ko update name ko dulu..
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
39
ooo..haha baru paham.. sori la kompom x dpt hadir. jumaat sabtu ahad ni saya bercuti diredang.. buat ari len xleh ker? next sabtu?

Langkan masa kat tread yg afnan beri.. Nanti ada update info.. Letak ler nama nak join TT..

Baguih gak bro muncul bawak sample.. :)

Jangan bro antaq wakil udah ler.. Bukan per..

Yang lepas2 kata nak dtg.. Last2 antaq wakil.. Lepas tueh senyap jerk..

Mungkin kami kat WC nieh mmg xdak duit nak amik bnyk2... Owh... :D
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
Langkan masa kat tread yg afnan beri.. Nanti ada update info.. Letak ler nama nak join TT..

Baguih gak bro muncul bawak sample.. :)

Jangan bro antaq wakil udah ler.. Bukan per..

Yang lepas2 kata nak dtg.. Last2 antaq wakil.. Lepas tueh senyap jerk..

Mungkin kami kat WC nieh mmg xdak duit nak amik bnyk2... Owh... :D

Belum cuba belom tau bro.. zero to 10k. :D
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
READY TO DROPSHIP....ADA BRAN??
raybang.jpg
 

fyda

freshman
Joined
Jun 24, 2009
Messages
21
Points
1
hi,


berminat nak dropship my handbags? pls email me k, tq..
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
selain rayban ada lg yg lain ker? sport punya ada ker? :)
 

nimy

freshman
Joined
Apr 25, 2010
Messages
57
Points
0
berminat dengan rayban dropship tapi berapa rega tu bro worldezam?
 
Top