Dropship warga wc

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Last edited:

capix

freshman
Joined
Aug 30, 2008
Messages
203
Points
16
Age
32
yahh.. tu dia, perkongsian yang bagus....
xde la nk cari dropship luar jer....
pluang da ade.. tinggal nak gan tak jer....
huuu...
 

ani9415

freshman
Joined
Nov 20, 2007
Messages
645
Points
16
wah! tengkiu dangabay... nanti loe turun ipoh bagitau wa, kita pekena nasik ganja...
 

scofield

Newbie
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Points
0
Salam.. Hamba org baru berniaga kat eBay. takut dan tergezut baca thread dan post2 maut kat sini.. tp semuanya baik hati kongsi ilmu.. pree dan berkualiti.. tak perlu beli ebook rahsia mcm2.. hehe

Thnak you bro dangabay, boleh la hamba try meniaga guna supplier kt atas tu.. :)
 

taqi5007

freshman
Joined
Feb 3, 2009
Messages
483
Points
16
Age
35
uiks..nasi ganja..xharam ke? nasi ketum pon ade ke? hehe..

ape2 pon, info yang sangat berguna.. tahniah TT..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
...................
 
Last edited:

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
ahhaha awe x lupa dropship dia ye. ehheheh
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
Syabas , tahniah n tenkiu untuk penubuhan dropship mesia yang banyak membantu kami para seller yang malas ke jabat pos n tak ada item sendiri..aku le tuh...

So far saya dah cuba..dropship dari grandsazer n watchdropshipper. Alhamdulillah..

Sedikit cadangan dari saya yang newbie..

Adalah amat baik sekali kalo setiap dropshipp tu ada ym dan o9 dalam masa2 tertentu. Senang nak berkomunikasi.

Kalo bagi no henset lagi baik..hehehe

Dan adalah amat menyenangkan hati kami para seller, kalo pihak dropship tak amik masa terlalu lama untuk reply emel kami para seller ni. Sebab, kekadang, masa sehari pun, buat kami terlalu tertunggu-tunggu.

Luahan hati dari seorang yang menggunakan dropship mesia...

HIDUP DROPSHIP MESIA...

-Hari ni, kerjanya merefund n balas emel mintak buyer tunggu...adush AN...hahaha..
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
ahhaha awe x lupa dropship dia ye. ehheheh
hehe.. nak bg MOD guna.. penat kan MOD g pejabat pos hari-hari pos barang..:D
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
hehe.. nak bg MOD guna.. penat kan MOD g pejabat pos hari-hari pos barang..:D
xpe skrg posmen singah umah je ambik brg ahhahah
 

mr. small

freshman
Joined
Sep 15, 2009
Messages
441
Points
0
hehe.. nak bg MOD guna.. penat kan MOD g pejabat pos hari-hari pos barang..:D
mod dh biasa kot.. kn dier slalu amik borang hijau kt pos opis,, takut sifu waje sapu sume dulu...hahahaha:D
 
Top