Dropship warga wc

Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,219
Likes
0
Points
0
Offline

capix

freshman
Joined
Aug 30, 2008
Messages
200
Likes
0
Points
16
Age
31
Offline
#2
yahh.. tu dia, perkongsian yang bagus....
xde la nk cari dropship luar jer....
pluang da ade.. tinggal nak gan tak jer....
huuu...
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,359
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#3
hurm..elok gak berurusniaga ngan dropshipper tempatan,
harga shipping pun leh dpt murah,
kalo pandai nego bleh dpt harga lagi murahh.. :)
gud2
 
Joined
Nov 20, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Offline
#4
wah! tengkiu dangabay... nanti loe turun ipoh bagitau wa, kita pekena nasik ganja...
 
Joined
Feb 22, 2010
Messages
317
Likes
0
Points
0
Offline
#7
Salam.. Hamba org baru berniaga kat eBay. takut dan tergezut baca thread dan post2 maut kat sini.. tp semuanya baik hati kongsi ilmu.. pree dan berkualiti.. tak perlu beli ebook rahsia mcm2.. hehe

Thnak you bro dangabay, boleh la hamba try meniaga guna supplier kt atas tu.. :)
 
Joined
Feb 3, 2009
Messages
480
Likes
0
Points
16
Age
35
Offline
#10
uiks..nasi ganja..xharam ke? nasi ketum pon ade ke? hehe..

ape2 pon, info yang sangat berguna.. tahniah TT..
 
Joined
Jun 5, 2006
Messages
4,016
Likes
0
Points
38
Offline
#14
uiks..nasi ganja..xharam ke? nasi ketum pon ade ke? hehe..

ape2 pon, info yang sangat berguna.. tahniah TT..
ganja bukan bermaksud die taruk ganja, orang ketagih jek bila makan..sampai 3 kali sehari nak mkn nasi tu dibuatnya..hehe
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
269
Likes
0
Points
16
Offline
#15
Syabas , tahniah n tenkiu untuk penubuhan dropship mesia yang banyak membantu kami para seller yang malas ke jabat pos n tak ada item sendiri..aku le tuh...

So far saya dah cuba..dropship dari grandsazer n watchdropshipper. Alhamdulillah..

Sedikit cadangan dari saya yang newbie..

Adalah amat baik sekali kalo setiap dropshipp tu ada ym dan o9 dalam masa2 tertentu. Senang nak berkomunikasi.

Kalo bagi no henset lagi baik..hehehe

Dan adalah amat menyenangkan hati kami para seller, kalo pihak dropship tak amik masa terlalu lama untuk reply emel kami para seller ni. Sebab, kekadang, masa sehari pun, buat kami terlalu tertunggu-tunggu.

Luahan hati dari seorang yang menggunakan dropship mesia...

HIDUP DROPSHIP MESIA...

-Hari ni, kerjanya merefund n balas emel mintak buyer tunggu...adush AN...hahaha..
 
Top