Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
ok apa2 pm jer xpun email or sms. web ni akan down x lama lagi sbb hosting dah nak xpired. aku cadang nak transfer domain ke hosting lain. bila transfer biasala nak design balik website sure amik masa...
 
Joined
Oct 16, 2008
Messages
69
Likes
3
Points
8
Offline
saya nak jugak la mouse pad free tu, yang ada kat rumah dah lapuk dahhhh... :) boleh dapat ker
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
skarang ni yg free tinggal mp rejek jer. rijek mean time print warna dia lari sikit or print tersenget. kalau nak bank in duit pos rm1 untuk sekeping mousepad. aku anta pakai pos biasa jer. ahaha...
 

nimy

freshman
Joined
Apr 25, 2010
Messages
56
Likes
0
Points
0
Offline
bro boleh order lagi ke mousepad nie? kalau boleh tlg bagi detail kat saya ye. Nak pm tak boleh inbox bro full le..
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
apa2 sms la yer 014-6187979. kalau PM2 ni kompem dah sebulan terlepas br saya perasan... saya dah jarang berforum skarang ni... bukak facebook jer...
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
kan dah ckp..senang cari kat facebook...facebook mmg tak pernah tutup sentiasa jerk nampak TT online..hahahaha
 
Top