Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
check email bro...ade order sekeping mousepad antar ke Chile...
 

stormy

freshman
Joined
Oct 31, 2009
Messages
39
Points
0
cik successor dropship ni masih on lagi?
wondering coz last post 29/9. sekarang dah 12/1.
mane la tau takut nanti ade demand tibe tibe sifu dah x wat dropship ni..
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
Ok ada beberapa penambahbaikan supaya order di masa hadapan lebih mudah di pihak reseller dan juga saya.

1. Borang order hendaklah di rename dengan tarikh order dibuat. So, senang aku nak check kalau berlaku apa2 dan juga senang aku nak pantau. Maklumla sehari bukan 1 order je dapat.

2. Gambar yang diberikan hendaklah gambar ori. Bukan gambar yg aku nak kena edit. Untuk makluman aku hanya boleh resize gambar utk di ngamkan dengan mousepad n puzzle sahaja. kalau gambar bukan2 pastu aku nak kena edit aku x layan. Bukan apa masa itu penting pada aku sbb dropship bukan satu2nya perkara yg aku kena buat tiap2 malam.

3. disebabkan kekurangan pos daftar pada masa ini (payah o tracking asyik habis jer), tracking hanya ditawarkan untuk pembelian:-
* 2 pcs ke atas dalam 1 alamat
* pos ke france dan italy
 
Last edited:

NKR

freshman
Joined
Apr 20, 2011
Messages
6
Points
0
TUMPANG IKLAN FRIEND:

Nak Berniaga??? Tetapi sukar mendapatkan Product Fizikal untuk Busniess Online anda @ open shop??? Kami boleh membantu anda Deal terus dengan pihak pembekal tanpa melalui orang tengah. berminat sila hubungi kami ke 013-2990544 @ email ke [email protected].

Barangan terpilih adalah seperti berikut:

1.PERFUME: Original below RM150 & RM100,Original Reject below RM100,High Grade A,AA,AAA,EX,A+ serendah RM15, B grade serendah RM6, C Grade serendah RM2.30,Non Alkohol,Minyak Atar serendah RM1.50 6ml, Miniature serendah RM6,Set Perfume,Empty Bottle,Tester RM4, Arab dll

2.SHOES : Adidas,Nike,Supra, Zara,Radii,Tiger,D&G, Futsal,Football,Polo, Lacoste,Bikkeemberg, Gucci,Sandle,Higheel, Kid shoes, Thumberland dll serendah RM15 hingga RM130.

3.KATEGORI BEG: LV,Gucci,Guess,Polo, Chanel,Cleen,Momoe,D&G,Burberry,Chanel, Chloe,Mulberry,Ed Hardy,Fendi,Tory Burch, Jimmy Choo, Juicy,Prada,Versace, Hermes dll serendah below RM10 sehingga ratusan ringgit.

4.BABY & KID WEAR : Shoes,Pinkclub,Polo, Lollypop,Burberry, Yang Wewe,Ojorap, Daring,Miss Rudy, Paul Smith,Pierre L’amour,Mall,Boat Sea,Jean Log,Aleka Kids,Arisman dll serendah below RM10.

5.AKSESORI WANITA & MAKE UP : Kerongsang,Cincin, Subang,Gelang,Rantai, Manik,Pengikat rambut,Penyepit Rambut,Key Chin, imitation jewellery dll sendah below RM1.

6.KATEGORI JAM: Rolex,TagHeuer,Bvlgari, Omega,IWC,Cartier, Patek Philippe,Piaget, Vacheron Constantiin, Longines,Audemars Piguest,Breitling,Mont Blanc,Chopard,Framck Muller,Rado,LV dll sendah RM3 sehingga RM600.

7.ISLAMIC WEAR: Telekung,Tudung, Anak Tudung,Sejadah, Jubah,Mekanikal Tasbih,Buku,Hiasan, Kopiah,Sarung tangan, Sarung kaki,Aksesori, Kompas,Songkok, Tasbeh,Baju melayu dll

8.HEALTY PRODUCT: Bio-K Energy,Batu Garam,Bantal Panas, Bantal Sejuk,Dektop Treatment,Magnet Energy dll

9.BARANGAN KANAK-KANAK: Helicopter control, Car Control,Boat, Spare part,Replica Kereta, Cenderahati, anak patung dll

10.SPORT WEAR: Jersi,Jersi Bola,T-shirt, Sweater,Bola,Track Suit,Sticker,Aksesori Sport,Cenderahati Sport, Club Jerseys,Footballl Jerseys,NBA Jerseys, NFL Jerseys dll

11.FASHION APPAREL: Dress,Gaun,Blousa, A&F,Burberry,CA,Ed Hardy,Gucci,LV,Polo, Lacoste,Chanel,Sinful, Baby,DSQ,Franklin Marshall,Juicy dll

12.JEAN FASHION: Levi’s,A&F,Armani, Burberry,CA,Coogi,D&G, Diesel,Ed Hardy,Evisu,G-Star,Gucci,Laguna Beach,LV,True Religion, Versace,Affliction dll

13.BARANGAN AM: Kalkulator,stokin, lamp,pakaian ,barangan keperluan dan banyak lagi. Souviniers, Shopping Bag Sock Series, Tourch Light, USB series dll.

14.SUNGLASSES: Police,Gucci,Dior, Rayban,ED Hardy, Oakley,Tommy Ford, Armani,Carrera, Chanel, Coach, Prada,Versace, Marc Jacobs,Cartier, Tomford dll serendah RM5 sahaja.

15.BARANG KEPERLUAN NIAGA & PRINTING: Mesin proses barang siap,Rack,Hanger, hook, Manneqin,Price Tag Stand,T-stant,Convex Mirror,Plastik bergam, Patung dll

Hurry up selagi masih ada Tawaran sekarang. 1st Come, 1st Serve.
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
Salam kanan kepada semua forumer!

Kami daripada Arts 'N' Print menawarkan custom print ke atas mouse pad untuk segala jenis gambar yang anda mahukan.


Round Mouse Pad Size 200mm x 3mm


Rectangular Mouse Pad Size 220mm x 180mm x 3mm



Harga adalah RM10.00. Postage fee RM3.50 menggunakan pos express. International shipping adalah RM6.50. Tracking number untuk international shipping adalah RM4.10

Cara nak order
Sila layari website Arts 'N' Print untuk lebih detail.

Sebarang pertanyaan sila hubungi 019-2673966, or YM : herdain_5969 or BBM 20D7B6FA
BUMP!!! Dropship kembali lagi untuk anda!
 
Top