Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

stormy

freshman
Joined
Oct 31, 2009
Messages
37
Likes
0
Points
0
Offline
cik successor dropship ni masih on lagi?
wondering coz last post 29/9. sekarang dah 12/1.
mane la tau takut nanti ade demand tibe tibe sifu dah x wat dropship ni..
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
dropship mcm biasa ada ajer. kalau dah bankrup nant aku tulis kat sini. malas nak update hari2. hehe... sekarang dah xde free. semua kena bayar ye kawan2... hahaha
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
Ok ada beberapa penambahbaikan supaya order di masa hadapan lebih mudah di pihak reseller dan juga saya.

1. Borang order hendaklah di rename dengan tarikh order dibuat. So, senang aku nak check kalau berlaku apa2 dan juga senang aku nak pantau. Maklumla sehari bukan 1 order je dapat.

2. Gambar yang diberikan hendaklah gambar ori. Bukan gambar yg aku nak kena edit. Untuk makluman aku hanya boleh resize gambar utk di ngamkan dengan mousepad n puzzle sahaja. kalau gambar bukan2 pastu aku nak kena edit aku x layan. Bukan apa masa itu penting pada aku sbb dropship bukan satu2nya perkara yg aku kena buat tiap2 malam.

3. disebabkan kekurangan pos daftar pada masa ini (payah o tracking asyik habis jer), tracking hanya ditawarkan untuk pembelian:-
* 2 pcs ke atas dalam 1 alamat
* pos ke france dan italy
 
Last edited:
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
Salam. Dropship ditutup buat sementara waktu kerana kami tidak dapat memberikan komitmen pada masa ini. Terima aksih di atas sokongan anda.
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
Salam kanan kepada semua forumer!

Kami daripada Arts 'N' Print menawarkan custom print ke atas mouse pad untuk segala jenis gambar yang anda mahukan.


Round Mouse Pad Size 200mm x 3mm


Rectangular Mouse Pad Size 220mm x 180mm x 3mm



Harga adalah RM10.00. Postage fee RM3.50 menggunakan pos express. International shipping adalah RM6.50. Tracking number untuk international shipping adalah RM4.10

Cara nak order
Sila layari website Arts 'N' Print untuk lebih detail.

Sebarang pertanyaan sila hubungi 019-2673966, or YM : herdain_5969 or BBM 20D7B6FA
BUMP!!! Dropship kembali lagi untuk anda!
 
Joined
Dec 26, 2009
Messages
913
Likes
0
Points
0
Offline
Dah buka balik eh dropship nie bro...

Harga diatas harga reseller ker tue bro?
Mousepad (RM13.50)
 
Joined
Jan 5, 2011
Messages
274
Likes
0
Points
0
Offline
sy nak jadi reseller boleh tak... dah plan tentang pasaran ni... PM saya kalau minat bro.. sy boleh pasarkan
 
Top