Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
tlg bro successor lah, nak buka maybank current account biasanya perlukan introducer, tapi kalau akaun savings dah 4-5 thn lamanya, boleh jer nak buka individual current account tanpa introducer, pegawai bank tue sendiri boleh jadik introducer, tp kalau company wajib ada introducer.

Tujuan introducer nie adalah untuk mengelakkan org suka suki buka current account hit n run.

sekarang boleh pre-open account guna m2u, pastikan pilih cawangan mana nak buka, lepas certain period (ada di bgtahu dlm web m2u) bro pergi cawangan yg nak dibuka current account tue dan boleh check sama ada approve atau tidak
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
tlg bro successor lah, nak buka maybank current account biasanya perlukan introducer, tapi kalau akaun savings dah 4-5 thn lamanya, boleh jer nak buka individual current account tanpa introducer, pegawai bank tue sendiri boleh jadik introducer, tp kalau company wajib ada introducer.

Tujuan introducer nie adalah untuk mengelakkan org suka suki buka current account hit n run.

sekarang boleh pre-open account guna m2u, pastikan pilih cawangan mana nak buka, lepas certain period (ada di bgtahu dlm web m2u) bro pergi cawangan yg nak dibuka current account tue dan boleh check sama ada approve atau tidak
Terima kasih atas info. BTW, maybank memang menggunakan current akaun. kalau cimb aku guna akaun personal. Thanks.

Semoga perkhidmatan kekal tip-top..
Mudah-mudahan... Thank u sifu rempit.
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
UPDATE cuti raye. Last order aku akan proses order adalah hari Rabu 8.9.10 jam 9 malam. Sbb khamis aku boleh pos. lepas tu aku cuti dan akan proses order balik hari sabtu 18.9.10. Terima kasih.
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
harap² arini sampai la mousepad sample aku tu..esok dah cuti raya..

lepas raya leh start bisness..
 
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,005
Likes
0
Points
0
Offline
bape hari ye pos setem ni?? takkan lambat sangat kot..posmen ari rabu dah start cuti kot..
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
dah anta bro. kalau xde tracking biasa aku mmg x reply apa2. kalau ada tracking aku akan reply bila dah anta sbb nak bagi tracking no.
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
tinggal nak masukkan data dengan design front page jer tuan sifu rempit... leceh gak buat website ni ye..
 
Top