Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
salam bro....check email yek...thanks a lot
 

Hakim Najili

Senior
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,813
Points
0
tlg bro successor lah, nak buka maybank current account biasanya perlukan introducer, tapi kalau akaun savings dah 4-5 thn lamanya, boleh jer nak buka individual current account tanpa introducer, pegawai bank tue sendiri boleh jadik introducer, tp kalau company wajib ada introducer.

Tujuan introducer nie adalah untuk mengelakkan org suka suki buka current account hit n run.

sekarang boleh pre-open account guna m2u, pastikan pilih cawangan mana nak buka, lepas certain period (ada di bgtahu dlm web m2u) bro pergi cawangan yg nak dibuka current account tue dan boleh check sama ada approve atau tidak
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
tlg bro successor lah, nak buka maybank current account biasanya perlukan introducer, tapi kalau akaun savings dah 4-5 thn lamanya, boleh jer nak buka individual current account tanpa introducer, pegawai bank tue sendiri boleh jadik introducer, tp kalau company wajib ada introducer.

Tujuan introducer nie adalah untuk mengelakkan org suka suki buka current account hit n run.

sekarang boleh pre-open account guna m2u, pastikan pilih cawangan mana nak buka, lepas certain period (ada di bgtahu dlm web m2u) bro pergi cawangan yg nak dibuka current account tue dan boleh check sama ada approve atau tidak
Terima kasih atas info. BTW, maybank memang menggunakan current akaun. kalau cimb aku guna akaun personal. Thanks.

Semoga perkhidmatan kekal tip-top..
Mudah-mudahan... Thank u sifu rempit.
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
bro check email...last order b4 cuti raya....
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
0
harap² arini sampai la mousepad sample aku tu..esok dah cuti raya..

lepas raya leh start bisness..
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
0
bape hari ye pos setem ni?? takkan lambat sangat kot..posmen ari rabu dah start cuti kot..
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
sy punye order on 19/9 dh antar ke bro?
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
dah anta bro. kalau xde tracking biasa aku mmg x reply apa2. kalau ada tracking aku akan reply bila dah anta sbb nak bagi tracking no.
ok bro thank you....inform nnt yek kalo website dh siap....:)
 
Top