Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
sory bro, xthu lgi ttg tu.. :)
xpe xde hal punya... tracking no jap lg aku update.

bro...check email...1st time order nih...salah & silap tolong betulkan...
ok dah siap dah pun. esok anta. :D

p/s : entah kenapa sekarang ni aku gian pulak nak mengeprint. jap2 nak print. jap2 nak print. hahaha...
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
cepat sungguh....:D:D shinkansen pon kaloh nih....:D:D
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
cepat sungguh....:D:D shinkansen pon kaloh nih....:D:D
x banyak order mmg la cepat. huhu...

pembayaran melalui paypal xboleh ke TT?
maaf bro. buat masa ni paypal tidak diterima lagi... sebenarnya aku nk bg akaun maybank aku tu nampak aktif giler... hahaha... kau taula kan, statement paypal x boleh guna buat beli keta... statement maybank boleh...
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
sudah dihantar ke?
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
x banyak order mmg la cepat. huhu...


maaf bro. buat masa ni paypal tidak diterima lagi... sebenarnya aku nk bg akaun maybank aku tu nampak aktif giler... hahaha... kau taula kan, statement paypal x boleh guna buat beli keta... statement maybank boleh...
jgn kena gantung akaun tu sudah ler.. buatla mebeng current bro.. mudah skit aku nk byr selalu... :D
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
kalo ikut no tuh cam mebeng karen dh....
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
sorry double post plak....
 
Last edited:

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
bro check email...ade order lagik 2 keping nih...:)
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
sy punye order 2 keping dh sudah ship ke?
 
Top