Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
"Saya nak t-shirt free!!"
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
bro, aku nak ko sponsor order ebay aku utk sehari free ;)

then, t-shirt pun nak free... bole la bole la... ngeh2
alamak tuan sifu besar... mau bankrup kalau sponsor tuan sifu besar punya order untuk satu hari... beratus2 item tu...

"Saya nak t-shirt free!!"
boleh tunggu nant aku bukak. kena jadik 5 orang pertama la. :D

Count me in untuk puzzle.. :)
Hot item ni..
Insyaallah... check PM yer...

saya nak dropship free!!!

p/s: kalau yer pun dah bukak order, bg taulah aku...
member sendiri pun lupa ker? :D
alamak sifu sori la... bukan lupa... segan la nak bagi tau...
 

asharudin

Senior
Joined
Jul 2, 2007
Messages
269
Points
18
"saya nak puzzle free!!"
PM aku utk jadi reseller puzzle nih
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
saya nak ... hurmm.. ucapkan ...tahniah sifu..semoga berjaya,..
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
err... terima kasih wahai tuan master johntravolta.

1. tiada rahsia kejayaan saya. saya mendapat inspirasi dan galakan daripada master2, guru2 dan sifu2 saya terutamanya tuan master john.
2. sport metal watch di dalam perancangan namum kami x cukup kaki dan tangan. :D
3. oh? makan angin? saya bercadang nak naik gunung yang tinggi2 terutamanya gunung kinabalu yang mempunyai angin banyak untuk dimakan.
4. ucapan saye kepada mereka2 di luar sana. marilah beli dengan saye.

terima kasih.
owh, so kalau siffeww successor nak wat dropshipping untuk sport metal watch boleh kah den dapat 5 pasang free? Segala bantuan siffeww successor didahului dengan ucapan ribuan terima kasih
 

aken

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
679
Points
16
Age
34
nak free gak...tlg ar...please sifu...waaaaa....
haha (dgn harapan sifu cair membaca post aku)
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
32
thanks bro.. nunggu posmen depan mailbox rumah untuk mousepad sampai nih... :p
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
32
thanks bro.. nunggu posmen depan mailbox rumah untuk mousepad sampai nih... :p huhu
 

optom77

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
1,438
Points
0
puzzle laku rupanya. Baru tengah nk upload 5800 listing puzzle ni. Teknik rempit msaifuln + mansur. :)
 

mumtahanah

Senior
Joined
Sep 12, 2008
Messages
678
Points
18
RM17 tue included untuk shipping fees+tracking number ker, bro?
 
Top