Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
Kami tutup dulu untuk sementara waktu. Tapi sape2 yg nak print sendiri mousepad n nak beli blank mousepad dan jigsaw puzzle boleh sms saya 014-6187979. Sape nak tau cara print mousepad pun boleh contact saya. buat sendiri n anta sendiri kan senang kan...? hehehe...
 
Last edited:

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
32
saya nak mousepad FREE bro :p
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
ok thanks interfada. sbb kau orang ke-6 cakap maka kau x layak dapat Mouse Pad free. Tapi sebab kau bg tau aku lupa letak harga, maka kau mmg bertuah. so mereka ini akan dapat Mouse Pad free.

1. akim
2. sanrazak
3. muhdfaiz
4. iluvsuperstore.com
5. ezrienaz
6. interfada

Nant jgn lupa email gambar yer.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
"Saya nak mouse pad free!!"
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
x sempat dh sis....6 org je.....
 

Hamirul

Senior
Joined
Mar 22, 2007
Messages
763
Points
18
Hmm... dah terlambat nampaknya :think:

Apapun, saya nak mouse pad free!! hehe :D
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
den tak kira, den nak mouse pad free gak!!!! ahahahaha... sifffeeww successor, den ada sikit soklan tuk siffeeww

1) Apakah rahsia kejayaan siffeww?
2) Adakah siffeww juga berura2 untuk menjual sport metal watch?
3) Pegi makan angin kat ner tuh siffeww?
4) Ada ucapan kepada peminat2 siffeww di luar sana?

Sekian terima kasih
 

successsor

freshman
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,830
Points
38
err... terima kasih wahai tuan master johntravolta.

1. tiada rahsia kejayaan saya. saya mendapat inspirasi dan galakan daripada master2, guru2 dan sifu2 saya terutamanya tuan master john.
2. sport metal watch di dalam perancangan namum kami x cukup kaki dan tangan. :D
3. oh? makan angin? saya bercadang nak naik gunung yang tinggi2 terutamanya gunung kinabalu yang mempunyai angin banyak untuk dimakan.
4. ucapan saye kepada mereka2 di luar sana. marilah beli dengan saye.

terima kasih.
 

Hakim Najili

Senior
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,813
Points
0
timing memang baik nie org tgh 'high' melayan dvd lagenda mansur, ada banyak pilihan dropship
 
Top