dropship linklik2u

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
38
Vicassa memang team SS punya.. Utk bro Tamin.. Aku amik kat downtown.. Tapi kena kencing gak.. Fuh...

Aku tgh mencari lagik nieh.. Kualiti nieh.. Bergantung pada kita.. Kita benar2 nak jadi seller terbaek.. Jadilah pengguna dulu.. Kalo pueh hati.. juai ler.. :D
 

tamindhari

freshman
Joined
Jun 20, 2008
Messages
474
Points
16
Vicassa memang team SS punya.. Utk bro Tamin.. Aku amik kat downtown.. Tapi kena kencing gak.. Fuh...

Aku tgh mencari lagik nieh.. Kualiti nieh.. Bergantung pada kita.. Kita benar2 nak jadi seller terbaek.. Jadilah pengguna dulu.. Kalo pueh hati.. juai ler.. :D

ok bro...nak ambik kat downtown tu...jauh ler bro...tak berbaloi kalau takat nak ambik 5 bijik.....

Aku pun tgh survey lagi nie...
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
kat mines dulu aku pernah jumpa. dalam RM45 rega dia, siap casing sema cuma kualiti aku tak berapa pasti. tak tau ada lagi ke tak. cuba arr survey
 

spindizzy

freshman
Joined
Jan 14, 2010
Messages
65
Points
0
ada tak dropship rayban kat malaysia selain link2u ni?

sifu2 lain tak nak ke buat dropship ke?

saya try deal seller kat dhgate dan ada yang nak buat tapi masalah sekarang paypal saya kena limit dan mintak tracking no bila saya masukkan tracking no paypal tak terima sebab tracking no tu dari cina.
 
Last edited:

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
ada tak dropship rayban kat malaysia selain link2u ni?

sifu2 lain tak nak ke buat dropship ke?

saya try deal seller kat dhgate dan ada yang nak buat tapi masalah sekarang paypal saya kena limit dan mintak tracking no bila saya masukkan tracking no paypal tak terima sebab tracking no tu dari cina.

dalam mesia nih aku rase bnyk supplier ray ban..kena btul2 carik yang btul2 ikut kualiti kite jerk...kalo jumpe..mesti mahal kan sbb beli sket2..
jadi wat ler ''crowd sourcing"..beli sekali banyakk..baru dpt harga murahh...
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
nak dropship mende2 yg susah nak dapat stok bundle kat sini payah arr. mula2 mmg pulun kaw2, pastu nanti jadik cam lick lick 2 u tuh, stok takder hantar sampul kosong ngan tracking no. tapi kalau nak aku leh wat. satu ray ban 20USD tapi aku hantar sampul surat beserta dengan gambar ray ban jek, kira elok sket dari mamat lick lick yg hantar kertas A4 jek. amacam ada bran? kah kah kah
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
nak dropship mende2 yg susah nak dapat stok bundle kat sini payah arr. mula2 mmg pulun kaw2, pastu nanti jadik cam lick lick 2 u tuh, stok takder hantar sampul kosong ngan tracking no. tapi kalau nak aku leh wat. satu ray ban 20USD tapi aku hantar sampul surat beserta dengan gambar ray ban jek, kira elok sket dari mamat lick lick yg hantar kertas A4 jek. amacam ada bran? kah kah kah

Ko nk hantar naik kete drift ke huhuu
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
thanks rakan2 yang bagi support dan idea, aku lambat masuk wc hari ni sebab uruskan isteri aku nak bersalin.

pihak linklik2u ada menghubungi aku semalam, dan kami setuju berbincang balik berkenaan masalah ini.
harap keputusan nya nanti adalah yang terbaik.
dan nanti aku akan update disini.
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
thanks rakan2 yang bagi support dan idea, aku lambat masuk wc hari ni sebab uruskan isteri aku nak bersalin.

pihak linklik2u ada menghubungi aku semalam, dan kami setuju berbincang balik berkenaan masalah ini.
harap keputusan nya nanti adalah yang terbaik.
dan nanti aku akan update disini.

harap kau akan dapat yang kau hendak....ada rezeki anak tu...jgn risau.....g jaga wife tu dulu....ehehhehe.....
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
thanks rakan2 yang bagi support dan idea, aku lambat masuk wc hari ni sebab uruskan isteri aku nak bersalin.

pihak linklik2u ada menghubungi aku semalam, dan kami setuju berbincang balik berkenaan masalah ini.
harap keputusan nya nanti adalah yang terbaik.
dan nanti aku akan update disini.

jgn lupa komisyen kami 30% ahahaha
 

Riyzal

Newbie
Joined
Jul 28, 2009
Messages
255
Points
0
la..nasib aku xorder lg..bru cadang2 nk jual ray ban.

team SS pun buat dropship rayban gak tp harga mahal skit arr dr linklik2u. derang pun ambik brg kat China, pegi ambik sdri dn kualiti mmg dijaga sama cam ori...

tp aku xtau la so far ada prob x dgn derang punya dropshipping nih...
 

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
la..nasib aku xorder lg..bru cadang2 nk jual ray ban.

team SS pun buat dropship rayban gak tp harga mahal skit arr dr linklik2u. derang pun ambik brg kat China, pegi ambik sdri dn kualiti mmg dijaga sama cam ori...

tp aku xtau la so far ada prob x dgn derang punya dropshipping nih...

uik.. mana tau diaorg amik kat china?
bkn ke web SS tu kata authentic?
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
heheheh..erm yg wayfarer high grade tp yg aviator mereka offer tu mmg authentic. Kat China still ada original rayban hargapun berpatutan, lagi satu seller mereka ramai org oversea..Tadi ptg dah roger2 ngan syazwan tanya pasal ni.

Azhar,semoga ko cepat dpt balik duit tu dan 30% qrodat ko jgn lupe belanja sume nanti.heheheheh
 

sleepsheep

freshman
Joined
Jul 16, 2007
Messages
410
Points
16
heheheh..erm yg wayfarer high grade tp yg aviator mereka offer tu mmg authentic. Kat China still ada original rayban hargapun berpatutan, lagi satu seller mereka ramai org oversea..Tadi ptg dah roger2 ngan syazwan tanya pasal ni.

Azhar,semoga ko cepat dpt balik duit tu dan 30% qrodat ko jgn lupe belanja sume nanti.heheheheh

diorg offer dropship ke? takde pom dlm website tu? ke on request??

to bro kitakaya..semoga dipermudahkan urusan...
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
heheheh..erm yg wayfarer high grade tp yg aviator mereka offer tu mmg authentic. Kat China still ada original rayban hargapun berpatutan, lagi satu seller mereka ramai org oversea..Tadi ptg dah roger2 ngan syazwan tanya pasal ni.

Azhar,semoga ko cepat dpt balik duit tu dan 30% qrodat ko jgn lupe belanja sume nanti.heheheheh

qrodat takat 30% tu celah gigi dia jek..

harta dia pada aku pun dah puluh ribu.. rilek je dia macam xde pape..
 
Top