Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

miniang

freshman
Joined
Feb 6, 2012
Messages
80
Points
8
Serendah rm120 awak dah boleh dapat bebozz kit and prepaid. Prepaid tu consist of easy reload and starter pack.
So kita boleh dapat untung ke dari situ? Sebab tak pernah lagi dengar pasal program bebozz ni
 

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
48
Points
8
So kita boleh dapat untung ke dari situ? Sebab tak pernah lagi dengar pasal program bebozz ni
Boleh. Untung lebih sikit dari dropship and semua pun pakai telco so sentiasa akan ada customer. kita boleh buat dari rumah or mana2 tempat and bila2 masa je
 

StellaMindy

freshman
Joined
Sep 8, 2021
Messages
14
Points
1
Age
23
Yang saya tahu, kita perlu cari dropshipper dulu untuk dapatkan supplies, tetapi sebelum ini, kita perlu tahulah apa benda yang kami nak jual. Saya pernah jadi agent untuk jual di Facebook dan Instagram, tetapi bukanlah dropship Shopee atau Lazada. Dengan jual di social media, untung juga kerana saya tidak perlu beli supplies yang banyak dan dapat jual terus dah. Supplies juga boleh terus kirim produk tersebut ke pelanggan saya dan saya jadi agent.
 
Top