Dropship/Agent betul ke dpt meraih byk untung?

miniang

freshman
Joined
Feb 6, 2012
Messages
71
Points
8
Serendah rm120 awak dah boleh dapat bebozz kit and prepaid. Prepaid tu consist of easy reload and starter pack.
So kita boleh dapat untung ke dari situ? Sebab tak pernah lagi dengar pasal program bebozz ni
 

ronlim1990

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
43
Points
8
So kita boleh dapat untung ke dari situ? Sebab tak pernah lagi dengar pasal program bebozz ni
Boleh. Untung lebih sikit dari dropship and semua pun pakai telco so sentiasa akan ada customer. kita boleh buat dari rumah or mana2 tempat and bila2 masa je
 
Top