Drop Shipping Malaysia

Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Salam Semua,

Memperkenalkan drop shipping Malaysia.

- Boleh bagi barang apa yang nak jual di ebay tak?
- Apa barang yang “hot” di ebay?
- Apa niche hot?
- Macamana nak cari produk?
- Bagaimana saya nak mulakan perniagaan ebay ini tanpa modal?


Di sini ada jawapan : http://exandropship.com

- Free Drop Shipping
- NO MOQ
- Free shipping worldwide
 
Joined
Oct 11, 2009
Messages
1,756
Likes
0
Points
36
Offline
#3
yeahhh!!!mesti pilih.. :D

p/s : persaingan secara sihat DS di Malaysia.. :)
 
Joined
Aug 1, 2009
Messages
700
Likes
0
Points
16
Offline
#11
hehe bagos..satu improvement...cuma agak janggal kalo tengok site company ada iklan google tak gitu :)
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#12
hehe bagos..satu improvement...cuma agak janggal kalo tengok site company ada iklan google tak gitu :)
Ada rahsia disebalik google adsense tu.. bukan klik2 je.. :D

"no.1 ebay dropship" dah dekat 1st page google.. kena tune lagi ni.. keyword..keyword..
 
Top