Drop Shipping Malaysia

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
Salam Semua,

Memperkenalkan drop shipping Malaysia.

- Boleh bagi barang apa yang nak jual di ebay tak?
- Apa barang yang “hot” di ebay?
- Apa niche hot?
- Macamana nak cari produk?
- Bagaimana saya nak mulakan perniagaan ebay ini tanpa modal?


Di sini ada jawapan : http://exandropship.com

- Free Drop Shipping
- NO MOQ
- Free shipping worldwide
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
Tahniah Sifu Atas pelancaran...
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
Thanks semua..

Walaupun baru dah ada orang order :D
Niche hot ada kat situ.. try tengok baik..

bro, boleh submit design tak? :D
(custom ..)
Kalau nak design guna AN.
Drop ship untuk newbie.. copy,paste,listing = profit.

Tahniah Sifu.. xder majlis pelancaran mcm rempit ebook ker? :D :D
Ada.. kat FB..
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
hehe bagos..satu improvement...cuma agak janggal kalo tengok site company ada iklan google tak gitu :)
Ada rahsia disebalik google adsense tu.. bukan klik2 je.. :D

"no.1 ebay dropship" dah dekat 1st page google.. kena tune lagi ni.. keyword..keyword..
 

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
meriah dah dunia dropship malaysia,,tahniah TT!
 

madan

freshman
Joined
Oct 9, 2006
Messages
9
Points
1
tahniah

ada juga yg ushakan niche dropship di m'ysia
 
Top