Drama web best ,lawak & etc

masalt

freshman
Offline
#1
wehhhh aku nk share psl web drama selalu nya korg semua layan drama melayu kt tv3 je kn so layan laa juga drama web melayu ni bkn cerita ala2 romantik sgt mcm drama novel tu tapi nie cerita lawak gila..pelakon pon bukan laa pelakon baru kebanyakan pelakon lagend..syafiq kyle pon ada juga..so apa lagi layanzz..aku share cuma trailer je..

 
Offline
#5
i dah subcribe celcom escape ni..tapi satu hal nk kena bayar pulak..tak da ke bagis free..sama je dgn web tonton juga..mesti mahal kn nk kena bayar tu..
 
Offline
#6
i dah subcribe celcom escape ni..tapi satu hal nk kena bayar pulak..tak da ke bagis free..sama je dgn web tonton juga..mesti mahal kn nk kena bayar tu..
takda laa mahal ..hanya murah je lagipon hanya rm1 shj tidak terlalu mahal mcm web drama lain..lagipon cerita menarik tw..