Drama web best ,lawak & etc

masalt

freshman
Joined
Apr 22, 2014
Messages
27
Points
1
wehhhh aku nk share psl web drama selalu nya korg semua layan drama melayu kt tv3 je kn so layan laa juga drama web melayu ni bkn cerita ala2 romantik sgt mcm drama novel tu tapi nie cerita lawak gila..pelakon pon bukan laa pelakon baru kebanyakan pelakon lagend..syafiq kyle pon ada juga..so apa lagi layanzz..aku share cuma trailer je..

 

freyafreya

junior
Joined
Sep 8, 2013
Messages
53
Points
8
cerita ni mmg best wehh episode 1 dan 2 aku dh tengok balik ni nk tengok episode 3 plk ^^
 

ice87age

freshman
Joined
Apr 14, 2011
Messages
18
Points
1
i dah subcribe celcom escape ni..tapi satu hal nk kena bayar pulak..tak da ke bagis free..sama je dgn web tonton juga..mesti mahal kn nk kena bayar tu..
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
64
Points
6
i dah subcribe celcom escape ni..tapi satu hal nk kena bayar pulak..tak da ke bagis free..sama je dgn web tonton juga..mesti mahal kn nk kena bayar tu..
takda laa mahal ..hanya murah je lagipon hanya rm1 shj tidak terlalu mahal mcm web drama lain..lagipon cerita menarik tw..
 

never11never

freshman
Joined
Jun 25, 2011
Messages
17
Points
1
i peminat syafiq kyle ..spe minat dia meh laa tgok ceriat project cari bini..
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
53
Points
6
Age
23
sama x dengan tonton?tonton hanya bagi 8tv so apps ni untuk tv3?
 
Top