Manga Dragon Ball Z Kai

Joined
Feb 23, 2012
Messages
345
Likes
0
Points
16
Offline
#21
saye dari darjah 4 memang minat bace dragon ball ni..jasa2 orang jepun ni memang kite kena kenangkan agaknye..hehehe
 
Joined
Dec 12, 2011
Messages
76
Likes
0
Points
6
Offline
#23
dragon ball z memang nostalgia yg indah, tapi ble dah masuk GT , agak membosankan...
KAMEHAME HA !!
 
Joined
Jan 3, 2013
Messages
166
Likes
1
Points
18
Offline
#27
Seingat saya, semasa saya masih belajar diploma dulu tahun 1998-1999 kalau x salah, setiap sabtu, ahad mesti tunggu citer dragon ballz di tv2 9.30 pagi.

Minat punya pasal, saya download semua citer dragon ballz dari mula hingga akhir di Internet sehingga komputer saya rosak.

Sekarang citer Dragon Ballz Kai ditayangkan di ntv7, setiap ahad 10 pagi...
patut la tggu pukul 7.30 petang dah xde...dah tukar time rupanya...cis!
 
Joined
Oct 24, 2013
Messages
208
Likes
0
Points
0
Offline
#32
sy pun, satu family minat sgt. abg sedara sy smpai ada koleksi komik ni satu almari. byk tu.. hihihi

kwn2, support boleh ? sy tengah kumpul dana untuk projek pembangunan komples bangunan tahfiz akademi utk sekolah rendah. siapa yg berkemampuan sgt2 dialukan untuk memberi kan sedikit sumbangan waqaf. kita bagi sikit, tapi ganjaran pahala hingga ke akhirat nanti. berkekalan.



boleh layari website rasmi sy di www.waqaftahfizonline.com. atau contact sy terus di facebook www.facebook.com/WaqafTahfizOnline
 
Top