Manga Dragon Ball Z Kai

BuahDurian

freshman
Joined
Mar 10, 2012
Messages
353
Points
0
ingt lg komik dragon ball kene rampas ngn cikgu masa skolah dlu.. sedih2x
 

nazairi83

freshman
Joined
Jan 3, 2013
Messages
168
Points
18
Seingat saya, semasa saya masih belajar diploma dulu tahun 1998-1999 kalau x salah, setiap sabtu, ahad mesti tunggu citer dragon ballz di tv2 9.30 pagi.

Minat punya pasal, saya download semua citer dragon ballz dari mula hingga akhir di Internet sehingga komputer saya rosak.

Sekarang citer Dragon Ballz Kai ditayangkan di ntv7, setiap ahad 10 pagi...

patut la tggu pukul 7.30 petang dah xde...dah tukar time rupanya...cis!
 
Joined
Oct 24, 2013
Messages
212
Points
0
sy pun, satu family minat sgt. abg sedara sy smpai ada koleksi komik ni satu almari. byk tu.. hihihi

kwn2, support boleh ? sy tengah kumpul dana untuk projek pembangunan komples bangunan tahfiz akademi utk sekolah rendah. siapa yg berkemampuan sgt2 dialukan untuk memberi kan sedikit sumbangan waqaf. kita bagi sikit, tapi ganjaran pahala hingga ke akhirat nanti. berkekalan.



boleh layari website rasmi sy di www.waqaftahfizonline.com. atau contact sy terus di facebook www.facebook.com/WaqafTahfizOnline
 

homestaydikb

freshman
Joined
Nov 17, 2015
Messages
39
Points
8
Age
30
dragon ball tu macam wajib giler kena tgok!!​
 
Top