Manga Dragon Ball Z Kai

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
Walaupun umur dah mencecah 30-an minat dgn kartun nie sangat-sangat mendalam. Kalau musim tak ada ASTRO dulu cuma dapat baca buku komik aje. Sekarang Channel 615 setiap jam 9pm dari hari isnin hingga jumaat. Anak pun tonton sekali... hehehe... Itulah aura Kakarot.:D
 

Mr.Prince

freshman
Joined
Oct 12, 2011
Messages
3
Points
0
Haha!
Osem!
Tak sangka ada thread pasal ni ya?
Saya pun peminat setia siri anime tu...
Hehe...
 

Irwan Mokh

Senior
Joined
Oct 11, 2010
Messages
901
Points
18
bagi saya mula-mula saya "terjebak" dengan Dragonball nie semasa sekolah menengah tingkatan satu kalau tidak silap saya..masa tu pinjam-pinjam dari kawan jer...lepas terbaca satu episod dari koleksi drangonball (Koleksi no 11 bahasa Melayu) terus saya cari koleksi-koleksi yang lai...selepas tu semuanya dah jadi sejarah! EHehehe.. : )
 

Mr.Prince

freshman
Joined
Oct 12, 2011
Messages
3
Points
0
Haha...
Mula-mula Dragon Ball...
Pastu dah tamat komik tu...
Layan Naruto plak...
Okay la dari segi plot citer dan watak2 dia...
Best!
 

fazbiz

Newbie
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,061
Points
38
Age
36
saya ingat masa kat matrik dulu kalau hari sabtu dan ahad biasa kitorang main bola. tapi 9.30 mesti semua orang stop main sb nak tengok Dragon Ball kat ntv7
 

olskool

freshman
Joined
Nov 30, 2008
Messages
1,770
Points
36
aq pom lyn jgak tyme2 skul dlu..siap ponteng kelas tmbhan kot..haha
 
Last edited:

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
ish... sejak 3 minggu yg lepas siri Dragon Ball Z kai di channel 616 yg disiarkan setiap jam 9pm tidak kelihatan. Sangat-sangat kecewa. Kenapa yer???
 

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
Seingat saya, semasa saya masih belajar diploma dulu tahun 1998-1999 kalau x salah, setiap sabtu, ahad mesti tunggu citer dragon ballz di tv2 9.30 pagi.

Minat punya pasal, saya download semua citer dragon ballz dari mula hingga akhir di Internet sehingga komputer saya rosak.

Sekarang citer Dragon Ballz Kai ditayangkan di ntv7, setiap ahad 10 pagi...
 

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
Babak paling best semasa Goku aka Kakarot menjadi super saiya mengalahkan Fliza...
 

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
tgh saya syok menghadap pc tiba2 aje anak sulung saya kata ada dragon ball! Wah... apa lagi rupa2nye dah kembali di channel 616 cuma start jam 9.30pm... layan habis..
 

johanedison

freshman
Joined
Jul 27, 2010
Messages
58
Points
0
Dragon Ball Kai is based on manga without any other side story. also add new opening song and ending song only.
 
Top