Manga Dragon Ball Z Kai

Joined
Oct 16, 2009
Messages
56
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Walaupun umur dah mencecah 30-an minat dgn kartun nie sangat-sangat mendalam. Kalau musim tak ada ASTRO dulu cuma dapat baca buku komik aje. Sekarang Channel 615 setiap jam 9pm dari hari isnin hingga jumaat. Anak pun tonton sekali... hehehe... Itulah aura Kakarot.:D
 
Joined
Oct 12, 2011
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
#3
Haha!
Osem!
Tak sangka ada thread pasal ni ya?
Saya pun peminat setia siri anime tu...
Hehe...
 
Joined
Oct 11, 2010
Messages
892
Likes
2
Points
18
Offline
#4
bagi saya mula-mula saya "terjebak" dengan Dragonball nie semasa sekolah menengah tingkatan satu kalau tidak silap saya..masa tu pinjam-pinjam dari kawan jer...lepas terbaca satu episod dari koleksi drangonball (Koleksi no 11 bahasa Melayu) terus saya cari koleksi-koleksi yang lai...selepas tu semuanya dah jadi sejarah! EHehehe.. : )
 
Joined
Oct 12, 2011
Messages
3
Likes
0
Points
0
Offline
#5
Haha...
Mula-mula Dragon Ball...
Pastu dah tamat komik tu...
Layan Naruto plak...
Okay la dari segi plot citer dan watak2 dia...
Best!
 

miqdad

freshman
Joined
Jul 29, 2011
Messages
286
Likes
0
Points
0
Offline
#6
sembang sembang dragon ball...huhu.

dulu sanggup jimat duit blanja sekolah semata mata nak beli buku dragon ball....

pastu kantoi ngan ayah apalagi makan kertas la jawab dia hehehe..
 
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,053
Likes
1
Points
38
Age
36
Offline
#7
saya ingat masa kat matrik dulu kalau hari sabtu dan ahad biasa kitorang main bola. tapi 9.30 mesti semua orang stop main sb nak tengok Dragon Ball kat ntv7
 
Joined
Nov 30, 2008
Messages
1,750
Likes
0
Points
36
Offline
#8
aq pom lyn jgak tyme2 skul dlu..siap ponteng kelas tmbhan kot..haha
 
Last edited:
Joined
Mar 23, 2009
Messages
156
Likes
0
Points
0
Offline
#9
gila ke thread ni? saya dah syok baca drogan ball sejak kecil lagi, wow power gila best
 
Joined
Jul 30, 2010
Messages
2,202
Likes
0
Points
0
Offline
#10
dragon th best... sejak dari dulu lagi menjadi kegilaan ramai remaja termasuk kanak2...
 
Joined
Oct 16, 2009
Messages
56
Likes
0
Points
0
Offline
#11
ish... sejak 3 minggu yg lepas siri Dragon Ball Z kai di channel 616 yg disiarkan setiap jam 9pm tidak kelihatan. Sangat-sangat kecewa. Kenapa yer???
 
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,342
Likes
2
Points
0
Offline
#12
Seingat saya, semasa saya masih belajar diploma dulu tahun 1998-1999 kalau x salah, setiap sabtu, ahad mesti tunggu citer dragon ballz di tv2 9.30 pagi.

Minat punya pasal, saya download semua citer dragon ballz dari mula hingga akhir di Internet sehingga komputer saya rosak.

Sekarang citer Dragon Ballz Kai ditayangkan di ntv7, setiap ahad 10 pagi...
 
Joined
Oct 16, 2009
Messages
56
Likes
0
Points
0
Offline
#15
tgh saya syok menghadap pc tiba2 aje anak sulung saya kata ada dragon ball! Wah... apa lagi rupa2nye dah kembali di channel 616 cuma start jam 9.30pm... layan habis..
 
Joined
Jul 27, 2010
Messages
56
Likes
0
Points
0
Offline
#16
Dragon Ball Kai is based on manga without any other side story. also add new opening song and ending song only.
 
Top