Download video 4K akan datang

Joined
Nov 22, 2019
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
25
Offline
#21
skrg asal baca news mesti pasal 5g tapi mostly telco dok collab sesama sendiri.. Yg tak logiknya, telco yg sama servis yg meh juga yg dia nak collab.. x paham aku hahaha
Itu lah, apa x logiknya situ, baik gabung dgn tm, sah2 la dah ada infra. Baru la sebab kukuh situ nak buat 5g, baru org percaya. Ini makin nak 5g makin teruk servis. Baik tm je yg buat 5g kalau cam tu kan
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
66
Likes
1
Points
8
Offline
#22
ha'ah, better guna telco yg bila kita bayor berbaloi la.. nak2 yg coverage elok.. tu org kata unifi ok, ni nak 5g mesti la lagi cun line dia
lagi cun guna stand alone.. telco lain mcm tak nak bertindak je guna stand alone juga, masih nak guna yg lama.. aduiii.. ikut lah pilihan korang, kalau tm lead nanti, jgn bising la hahahaha
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
66
Likes
1
Points
8
Offline
#23
Announce apa? Skrg pon tgh testing, lambat laun ada la tu kt area masing2, just stay tunedddd sbb tm en kerja laju je buat, masalah settle kejap je hehe
haah, aku guna unifi, sehari je settle dah.. member aku guna maxis fiber wei dua minggu, beza sgat tu haha.. tu la baik tm je buat 5g ni.. elok je dorang punya servis sblm ni
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
66
Likes
1
Points
8
Offline
#24
Itu lah, apa x logiknya situ, baik gabung dgn tm, sah2 la dah ada infra. Baru la sebab kukuh situ nak buat 5g, baru org percaya. Ini makin nak 5g makin teruk servis. Baik tm je yg buat 5g kalau cam tu kan
aku baruuuuuuuuuuu cakap.. kot ye pun nak buat 5g, masing2 compete each other tapi jgn abaikan servis sblm ni, ini terus mnghilang dah kenapeee
 
Top