Domain Paling Murah di Malaysia. Mana nak Cari..

Haizatt Abdul

freshman
Joined
Oct 22, 2009
Messages
11
Points
0
Assalamualaikum,

Selamat malam Ahad. Kami menyediakan perkhidmatan hosting dan domain termurah.
Dengan hanya RM28.80 anda boleh mendapatkan domain .com/.net/.org/.info/.biz

Kami juga menyediakan package hosting pada harga terendah dengan unlimited addon domain. Package hosting boleh dimiliki dengan datacenter U.S atau Malaysia. Sesuai untuk niche blog dan personal blog.

Tunggu apa lagi. Tempah sekarang di weirdobytes.com

Terima Kasih.
 

xonline

freshman
Joined
May 19, 2011
Messages
1
Points
0
aku ade search haritu.. pas tu aku jumpa nie.. memang murah gile kalau hosting + domain.. dia akan kira hosting je.. domain free selagi kau bayar hosting.. selagi tu la free.. hosting = RM60 boleh tahan la..

bace nie..
blog.xonline.us/2011/05/how-to-make-money-with-cheapest-hosting.html
 

tengkorak_jb

freshman
Joined
Dec 5, 2008
Messages
19
Points
3
beli domain kat godaddy...boleh dapat harga paling murah beb...
lepas tu beli hosting yg paling murah...boleh search kat google..

aku dah ada babe blog n website dgn cara mcm ni...
 
Last edited:
Top