Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
perati betul2..barang tak besar rasenya..kotak jer besar..tebal 1 inchi tuhhh...:p

p/s: mansur arituh cakap face mask..:p

yaaa.....keyword H1N1....:D
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
tu belum besar, ni besar sket. pki polyfoam gak. baru hantar semalam... :D

polyfoambox2.jpg


mungkin tayar beskal agaknya....
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
hahah..korang memang lawak...

biasanya klu produk fizikal...sifu2 letak kat store atau auction?
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
haha.. diaorg susah nk cr.. kat area umah aku berlambak lagi natang nih.. ahaks...


bak sini satu.. leh ke? hihi.. :D
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
kt hypermaket mahal la... ushar je kt kedai stationary atau hardware kecuali kedai beskal.

Oh kedai beskal takde sib baik tak pergi lagi..

Erm kebetulan ingatkan tesco extra tu murah rupanya jual satu2 gak..

Erm mansurbiz dia jual beskal rasanya sbb tu kotak besar gitu.:rolleyes:
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
ades... korank ni kalo melawak dlm thread serius kelolaan brader virtualmetal yg jiwang2 ni memang no. 1...

utk pengetahuan korang, selain tiub tayar beskal, aku juga menjual enjin jet turbin F99 yg bernama EDF (Electric Ducted Fan).
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
ades... korank ni kalo melawak dlm thread serius kelolaan brader virtualmetal yg jiwang2 ni memang no. 1...

utk pengetahuan korang, selain tiub tayar beskal, aku juga menjual enjin jet turbin F99 yg bernama EDF (Electric Ducted Fan).

jangan bro, kang tak pasal2 masuk lokap kang... skrg ni bukan bleh memain, kat FB pun kalau melawak bleh masuk sangkar besi.. kitaorg tak nak la kehilangan seorang sipoo ...
huhuhu
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
jangan bro, kang tak pasal2 masuk lokap kang... skrg ni bukan bleh memain, kat FB pun kalau melawak bleh masuk sangkar besi.. kitaorg tak nak la kehilangan seorang sipoo ...
huhuhu

aiseh, tu la cuak jugak nk merapu ni. nasib baik f99 ni wujud kt anime aje. EDF tu enjin utk remote control aje... huhuhu
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
ades... korank ni kalo melawak dlm thread serius kelolaan brader virtualmetal yg jiwang2 ni memang no. 1...

tula..kang VM mengamuk..dia soh mod tutup thread ni..:D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
lama awe9 tak ada kat sini, busy kat gempak ke?

hehe..x jugak.. cuma x berkesempatan nk online.. org keje saya tido.org tido saya kerja..keh3..Macam VM..
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
aiseh, tu la cuak jugak nk merapu ni. nasib baik f99 ni wujud kt anime aje. EDF tu enjin utk remote control aje... huhuhu

tudia...sifu dh kasi tips tu...ape lagi serbuuuuuuu.....
remote control astro boleh jual x?
saya banyak stock....:D
 
Top