Diari Usahawan eBay Berhingus

big_money

freshman
Joined
Aug 22, 2009
Messages
189
Points
16
aku pon nak buat wish..

HAPPY 1ST ANNIVERSARY

w/pun aku kadangkala tengelam timbul kat trade nie..hehehe..;)
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
Ko dah layan AN jugak rupanya. Patut la sales aku slow je sekarang.
ahax, jgn arr camtuh sifu VM. mana la aku nih layak dibandingkan dengan peniaga mosped tegar macam sifu. just mencuba jek, so rasanya bkn saingan sifu VM pun so jgn risau ;)
 

wings

freshman
Joined
Jul 26, 2008
Messages
579
Points
18
hoho...aku pon xnk terlepas ucapkan Happy Anniversary #1 kpd thread Diari usahawan eBay berhingus ni...terutama TT pengasas dari akar ubi permulaan eBay aku :p
 

babyzara

freshman
Joined
Sep 2, 2009
Messages
25
Points
0
Happy Anniversary to this thread too.. walaupun saya baru nk start berjinak posting2.. hehehe.. thread nih lagi lama rupanya sblm saya start blaja psl ebay.. hopefully otai2 terus2kan lah memberi tips2 yg berguna dlm thread ni terutamanya pada saya yg masih berhingus nih.. ;p
 

afnan145

freshman
Joined
Jun 20, 2009
Messages
725
Points
18
HAPPY ANNIVERSARY utk thread yg sgt2 berguna nih...
Terima kasih buat otai-otai yg sudi kongsi ilmu dlm thread nih especially mansurbiz, dillemma, VM, qrodat, johntravolta, zacky, kekuda, maillebai dan ramai lg...
kepada yg namanya tak disebut, harap maaf ye..hehehe
 

luhur81

freshman
Joined
Apr 11, 2008
Messages
86
Points
6
Age
38
Hepi besday to this great thread!

Many thanks to all sifoos.. sharing sampai garing!

Apa kata kita pakat ramai2 gi China, borong hot items sambil2 tu boleh sekeh kepala si Berry :)
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
nak wish jugakk,,heppy anniversary to athis thread.thx to all sifu2 and all other members yg sangat humble dalam mengajar kami semua nih...thx.. :D
 

xref

freshman
Joined
May 29, 2009
Messages
306
Points
0
apa kate bukak thread baru vote untuk anniversary wak parti buih......


 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
280
Points
16
Hepi Anniversari untuk thread yang telah membawa main income untuk aku dan membawa aku ke free money zone...Jua untuk otai2 dan ebayer dalam forum ni yang terlalu dan sentiasa baik hati. Bersedia berkhidmat bila2 masa sahaja...hehehe...

Semoga thread yang amat2 berguna ini terus mekar dan subur di bumi wangcyber. Umpama pokok yang membuahkan hasil yang tak pernah putus.

Semoga kita semua terus maju dan maju..
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
Hepi Anniversari untuk thread yang telah membawa main income untuk aku dan membawa aku ke free money zone...Jua untuk otai2 dan ebayer dalam forum ni yang terlalu dan sentiasa baik hati. Bersedia berkhidmat bila2 masa sahaja...hehehe...

Semoga thread yang amat2 berguna ini terus mekar dan subur di bumi wangcyber. Umpama pokok yang membuahkan hasil yang tak pernah putus.

Semoga kita semua terus maju dan maju..
chewahhhh.. hehehe.. :D
 

phantomvoter

freshman
Joined
Dec 15, 2009
Messages
214
Points
0
Age
32
Hepi Anniversari untuk thread yang telah membawa main income untuk aku dan membawa aku ke free money zone...Jua untuk otai2 dan ebayer dalam forum ni yang terlalu dan sentiasa baik hati. Bersedia berkhidmat bila2 masa sahaja...hehehe...

Semoga thread yang amat2 berguna ini terus mekar dan subur di bumi wangcyber. Umpama pokok yang membuahkan hasil yang tak pernah putus.

Semoga kita semua terus maju dan maju..
ini.... dari tadi aku bace asik post wish je... makan2 free xde ke? hahaha...
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
heppy anniversary gak tuk kite semua.. lalala~
 

syarani

freshman
Joined
Oct 8, 2008
Messages
253
Points
16
aku pon nk wish gak la..happy anniversary kpd thread ni byk pahala yg sifu2 kita dpt sb berjaya menolong kita mencari duit online di ebay ni:) semoga relationship kita sbg warga forum semakin utuh demi memantapkan ekonomi bangsa kita:D
 

capix

freshman
Joined
Aug 30, 2008
Messages
203
Points
16
Age
32
lame da ak tak jenguk thread nie.. da anniversary rupenyer....
tahniah sume..
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
Sebelum ni aku dok minghitung hari jugak..Tp tak sangka boleh miss plak semalam. Rasanye sempat lg kot nak wish..

"Happy Anniversary to Thread Dairi Usahawan eBay Berhingus"

Terima kasih yg tidak terhingga kepada sifo mansur,zacky..dan yg lain2 (sori tak sebut nama korang sbb ramai sgt). Kerana ilmu yg anda curahkan di thread ini sgt2 berharga!!

No rahsia-rahsia..too advance..ALL OUT!! "eBay zero to eBay hero.."

emmmm..boleh ka??
 

j.jihan

freshman
Joined
Sep 4, 2009
Messages
125
Points
0
Nak jugak wish happy anniversary dekat thread ni dan kepada semua yang telah banyak memberi sumbangan dekat thread ni. Thread ni memang banyak memberi info2 percuma untuk newbie n advance ebayer. Terima kasih semua dan "HAPPY ANNIVERSARRY"
 
Top