Diari Usahawan eBay Berhingus

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
happy bday... sapa yg nk tiup lilin nie? ahahaha
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
Selamat Ulang Tahun yang Pertama dari aku n bini aku yg hari2 menyedut ilmu yg x terhingga kat sini.. Thanks all.
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
sifu mansur pegang cek ape tu?.. rasenye bkn dr ebay kn..:D

yg kau nampak tangan kanan pegang cek...tangan kiri dia sembunyikan pasal pegang duit tunai tu......

betoi kan sifooo...betoi kan...kan...kan...
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
apa la korang ni... tu seme cek2 expired & tendang aku jual balik kt ebay... wakakaka

By the way, thanks to you all yg byk share ilmu + sampah2 kt sini. meriah sungguh.

apa lagi awe, bila nk organize majlis besar2an???

onion23.gif


p/s: apa awe??? Palace Of Golden Horses? menarik gak tuh...
 

jnal

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
94
Points
6
tunggu awe nak buat sambutan hari kebangsaan peringkat daerah.
apa lg awe organize la....:)
 

jnal

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
94
Points
6
selamat aniversary semoga korang dipanjangkn rezeki kat ebay nie....amin3x

apa2 tq pada pemula bicara kita otai mansur la...dah setahun.
masih jauh perjalanan kita nie.....;)
 

Sifu LAN

Newbie
Joined
Aug 17, 2008
Messages
98
Points
8
Age
38
Tiba2, jer aku wish kat sini, hehe. Sebenarnya, aku akui inilah thread paling
best
tentang eBay yang ada di Internet. Dengan semua post yang begitu
membantu, humble, dan membina. Walaupun aku hanya post sikit2 jer, itupun
just nak protect diri je la kononnya, tetapi aku sangat2 bangga wujudnya
kerjasama yang begitu erat oleh semua ahli. Terima kasih kepada semua
yang menyumbang post serta memberikan komen2 berguna di sini. Aku
sendiri tidak akan tahu kewujudan thread nie jika takde orang yang kritik
aku dulu. Maafkan aku yer si pengkritik, anggap jer aku melatah time tu.

Sememangnya bukan mudah nak berkongsi ilmu tambahan lagi ia sebenarnya,
boleh makan sorang2. Oleh itu saya bagi pihak semua anak murid saya
berterima kasih kepada semua sifu-sifu yang hebat2 menyumbang di thread ini.
Sedar atau tidak sebenarnya korang telah mengubah hidup
ramai orang terutamanya silent reader yang pemalu nak menghantar
post.

Jauh di sudut hati aku ingin melepak dan bertemu dengan korang2 nie, tapi
segan gak. Tak pernah sumbang apa2 pun kat thread nie, tiba2 nak
melepak sama. Hebatnya thread nie sehingga aku menegur newbie, 'don't call
yourself an eBayer if you don't read this thread'.. hehe.. InsyaAllah, di masa
akan datang, aku akan lebih banyak menyumbang.

Harap sempena ulang tahun pertama nie, semua sifu-sifu dan poster2 maafkan
aku jika ada tersilap kata. Aku tahu aku seorang forumer yang teruk tetapi
percayalah, itu yg terbaik boleh aku buat. Aku doakan thread seperti ini
lebih banyak lagi dan memberi manfaat kepada semua orang serta menjamin
kejayaan di dunia dan di akhirat. Happy Anniversary.
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
apa la korang ni... tu seme cek2 expired & tendang aku jual balik kt ebay... wakakaka

By the way, thanks to you all yg byk share ilmu + sampah2 kt sini. meriah sungguh.

apa lagi awe, bila nk organize majlis besar2an???

onion23.gif


p/s: apa awe??? Palace Of Golden Horses? menarik gak tuh...

Aku on jer.. Kalo nk layan Palace of Golden Horses.. last2 kita semua kena scam dgn awe9 nanti ha.. ha.. ha.. :D

Aku pun nk wish Happy Birthday kat thread ni

Dgn adanya thread ni.. memang terbukti Ilmu Free ni bukanya sampah...!!!!

Ramai yg dah berjaya membuat jualan yang pertama di Ebay...!!!!
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
ilmu free bukan sampah bro, tapi org yg tak menghargai ilmu free yg sampah.. ahahaha..

anyway, Happy Anniversary untuk thread nih. and terima kasih arr pada semua yg post pasal AN sehingga membuatkan aku berjaya melayan dropship walaupun dengan tahap ketidakpercayaan yg tinggi pada bisnes dropshipper. Apapun, lebih elok mencuba dari terus mengkritik :D
 

mzs50032

freshman
Joined
May 16, 2008
Messages
65
Points
6
Age
53
salam sume, lame btul aku x singgah...mintak tunjuk ajar, time kasih ;)

Amboi Amboi Sifu Azran..
Lame menghilang sifu..amacam dgn biz VIMAX sifu tu?
Masih kat Malaysia lagi ke skrg ni? atau dah dok kat Canada skrg ni? hehehe...Sifu, turun la gathering akan dtg,.(kalau ada gathering lagi la...) mcm2 nk menuntut kat sifu ni :)
 

pacubob

freshman
Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Points
6
dh 1st anniversary ke?aku try follow jugak awal2 dulu sblm page ni jejak angka seribu....dh jd 1700 nih mmg mkn masa ler nak khatam 1-1 page...hehhe

anyway happy anniversary...:)
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
ilmu free bukan sampah bro, tapi org yg tak menghargai ilmu free yg sampah.. ahahaha..

anyway, Happy Anniversary untuk thread nih. and terima kasih arr pada semua yg post pasal AN sehingga membuatkan aku berjaya melayan dropship walaupun dengan tahap ketidakpercayaan yg tinggi pada bisnes dropshipper. Apapun, lebih elok mencuba dari terus mengkritik :D
Ko dah layan AN jugak rupanya. Patut la sales aku slow je sekarang.
 

progamerz

freshman
Joined
Jun 25, 2009
Messages
27
Points
0
wahai2 otai aku skang bru nk start but selling guna an..

tgh kering otak ni x da idea title gmbr apa nk pkai....

hhuhu
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
Happy anniversary! Terima kasih pada semua yang menyumbang ilmu, sifu2 yang tak kedekut ilmu. Saya tumpang 2 kaki buat duit dengan ebay.
 
Top