Diari Usahawan eBay Berhingus

syarani

freshman
Joined
Oct 8, 2008
Messages
253
Points
16
Happy CNY pd yg berkenaan...pas CNY aku kena lapor diri di LHDN Johor Bharu...ebayrian johor roger2 la..newbie nk berguru ngn sifu2 sume:D
 

shabab05

freshman
Joined
Jan 19, 2010
Messages
349
Points
16
klu beli pd satu seller tp berbeza item, boleh dpt byk feedback x? atau satu je yg dpt?
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
Happy CNY pd yg berkenaan...pas CNY aku kena lapor diri di LHDN Johor Bharu...ebayrian johor roger2 la..newbie nk berguru ngn sifu2 sume:D

tugas pertama bro syarani adalah mentaksir semua harta2 sifu kekuda.. dia dah lama x byr cukai pendapatan dan cukai perniagaan tuh..:D
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
tugas pertama bro syarani adalah mentaksir semua harta2 sifu kekuda.. dia dah lama x byr cukai pendapatan dan cukai perniagaan tuh..:D

cehhh.. aku income tax guna potongan cukai berjadual la..
hehehe..

syarani : LHDN Johor Bahru ? kat Menara Jati tu ? :)
 

syarani

freshman
Joined
Oct 8, 2008
Messages
253
Points
16
syarani : LHDN Johor Bahru ? kat Menara Jati tu ? :)
Bro kekuda,aku baru sekali je jejak kaki ke johor tu pon join rombongan knduri kawin kwn aku kt labis..ni 2nd time ke Johor n mybe bertahun2 ;) kt bandar baru uda,kwn aku ckp sblah plaza angsana,aku bru nk cri umh sewa kt sana next week..huhu
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
Bro kekuda,aku baru sekali je jejak kaki ke johor tu pon join rombongan knduri kawin kwn aku kt labis..ni 2nd time ke Johor n mybe bertahun2 ;) kt bandar baru uda,kwn aku ckp sblah plaza angsana,aku bru nk cri umh sewa kt sana next week..huhu

hoho.. kalau yg sebelah menara angsana tu, menara jati namanya sifu syarani...:D

p.s: kesian sifu dangabay al-rupee, hilang sorang member sebab ko pindah johor..:)
 

syarani

freshman
Joined
Oct 8, 2008
Messages
253
Points
16
hoho.. kalau yg sebelah menara angsana tu, menara jati namanya sifu syarani...:D

p.s: kesian sifu dangabay al-rupee, hilang sorang member sebab ko pindah johor..:)

hehe...newbie masih berhingus ttg johor ni sifu awe...:D
p/s:Sdh gak aku dah xleh rs sifu dangabay open table kt aku kt amin thai tomyam lg....:D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
hehe...newbie masih berhingus ttg johor ni sifu awe...:D

p/s:Sdh gak aku dah xleh rs sifu dangabay open table kt aku kt amin thai tomyam lg....:D

xpe..lepas ni boleh manja2 ngan sifu Kekuda lak..:D
 

mzs50032

freshman
Joined
May 16, 2008
Messages
65
Points
6
Age
53
xpe..lepas ni boleh manja2 ngan sifu Kekuda lak..:D

Bagi kaki2 yg suka wat PC & wat ebook tu, tak teringin ke nak copy tips terbaik drp sifu awe_9 ni..tips ni keluar sempena perayaan Tahun Baru Cina ni je tau... wakakakaka
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
salam....nak tanye...macam mna ek nak edit "condition new' dari turbo listing?

saya budak baru blajar....harap otai2 dapat tunjukkan.....
Sila rujuk gambar :

tb.gif
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
oits vm tido la.. berjaga aje siang malam .. isk isk isk.. :D
 

tr1n1ty

freshman
Joined
Feb 12, 2010
Messages
8
Points
0
sape tau kat ner nak dpt dropshipper untuk electronic nye item dgn harga and quality terbaek ? tq tq
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
Turbo version brp ko pakai selopak? Latest ke? try tgk version detail sat mai sini.
 
Top