Diari Usahawan eBay Berhingus

Joined
Aug 24, 2008
Messages
59
Likes
0
Points
6
Offline
dh 1st anniversary ke?aku try follow jugak awal2 dulu sblm page ni jejak angka seribu....dh jd 1700 nih mmg mkn masa ler nak khatam 1-1 page...hehhe

anyway happy anniversary...:)
 
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,849
Likes
1
Points
38
Offline
ilmu free bukan sampah bro, tapi org yg tak menghargai ilmu free yg sampah.. ahahaha..

anyway, Happy Anniversary untuk thread nih. and terima kasih arr pada semua yg post pasal AN sehingga membuatkan aku berjaya melayan dropship walaupun dengan tahap ketidakpercayaan yg tinggi pada bisnes dropshipper. Apapun, lebih elok mencuba dari terus mengkritik :D
Ko dah layan AN jugak rupanya. Patut la sales aku slow je sekarang.
 
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,694
Likes
3
Points
38
Offline
Happy anniversary! Terima kasih pada semua yang menyumbang ilmu, sifu2 yang tak kedekut ilmu. Saya tumpang 2 kaki buat duit dengan ebay.
 

wings

freshman
Joined
Jul 26, 2008
Messages
573
Likes
1
Points
18
Offline
hoho...aku pon xnk terlepas ucapkan Happy Anniversary #1 kpd thread Diari usahawan eBay berhingus ni...terutama TT pengasas dari akar ubi permulaan eBay aku :p
 
Joined
Sep 2, 2009
Messages
23
Likes
0
Points
0
Offline
Happy Anniversary to this thread too.. walaupun saya baru nk start berjinak posting2.. hehehe.. thread nih lagi lama rupanya sblm saya start blaja psl ebay.. hopefully otai2 terus2kan lah memberi tips2 yg berguna dlm thread ni terutamanya pada saya yg masih berhingus nih.. ;p
 
Joined
Jun 20, 2009
Messages
702
Likes
0
Points
18
Offline
HAPPY ANNIVERSARY utk thread yg sgt2 berguna nih...
Terima kasih buat otai-otai yg sudi kongsi ilmu dlm thread nih especially mansurbiz, dillemma, VM, qrodat, johntravolta, zacky, kekuda, maillebai dan ramai lg...
kepada yg namanya tak disebut, harap maaf ye..hehehe
 
Joined
Apr 11, 2008
Messages
82
Likes
0
Points
6
Age
38
Offline
Hepi besday to this great thread!

Many thanks to all sifoos.. sharing sampai garing!

Apa kata kita pakat ramai2 gi China, borong hot items sambil2 tu boleh sekeh kepala si Berry :)
 
Joined
Jul 19, 2008
Messages
768
Likes
0
Points
18
Age
32
Offline
nak wish jugakk,,heppy anniversary to athis thread.thx to all sifu2 and all other members yg sangat humble dalam mengajar kami semua nih...thx.. :D
 

adila

freshman
Joined
Mar 21, 2007
Messages
269
Likes
0
Points
16
Offline
Hepi Anniversari untuk thread yang telah membawa main income untuk aku dan membawa aku ke free money zone...Jua untuk otai2 dan ebayer dalam forum ni yang terlalu dan sentiasa baik hati. Bersedia berkhidmat bila2 masa sahaja...hehehe...

Semoga thread yang amat2 berguna ini terus mekar dan subur di bumi wangcyber. Umpama pokok yang membuahkan hasil yang tak pernah putus.

Semoga kita semua terus maju dan maju..
 
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,050
Likes
3
Points
38
Offline
Hepi Anniversari untuk thread yang telah membawa main income untuk aku dan membawa aku ke free money zone...Jua untuk otai2 dan ebayer dalam forum ni yang terlalu dan sentiasa baik hati. Bersedia berkhidmat bila2 masa sahaja...hehehe...

Semoga thread yang amat2 berguna ini terus mekar dan subur di bumi wangcyber. Umpama pokok yang membuahkan hasil yang tak pernah putus.

Semoga kita semua terus maju dan maju..
chewahhhh.. hehehe.. :D
 
Joined
Dec 15, 2009
Messages
207
Likes
0
Points
0
Age
31
Offline
Hepi Anniversari untuk thread yang telah membawa main income untuk aku dan membawa aku ke free money zone...Jua untuk otai2 dan ebayer dalam forum ni yang terlalu dan sentiasa baik hati. Bersedia berkhidmat bila2 masa sahaja...hehehe...

Semoga thread yang amat2 berguna ini terus mekar dan subur di bumi wangcyber. Umpama pokok yang membuahkan hasil yang tak pernah putus.

Semoga kita semua terus maju dan maju..
ini.... dari tadi aku bace asik post wish je... makan2 free xde ke? hahaha...
 
Joined
Oct 8, 2008
Messages
236
Likes
0
Points
16
Offline
aku pon nk wish gak la..happy anniversary kpd thread ni byk pahala yg sifu2 kita dpt sb berjaya menolong kita mencari duit online di ebay ni:) semoga relationship kita sbg warga forum semakin utuh demi memantapkan ekonomi bangsa kita:D
 
Top