Diari Usahawan eBay Berhingus

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
cik donga khabaq sifu kito YB TUAN bro ZACKY nak buat ebook?..betoi ka?..

*saya booking dulu sifu...:p
 

maliq

freshman
Joined
Mar 7, 2008
Messages
425
Points
16
kurang asam buyer sekor ni...dah la die bid tarik balik..pastu pegi report barang aku VERO punya...dah nak yang ori..p beli butik la..dah tahu barang tu murah..mesti la barang custom..beso2 aku tulis takkan tak paham paham...

seorang lagi sampai kiamat tak nak bayar2..hilang buyer yg bid sebelum ni..bagi second chance offer pun dah tawar hati..

bengang gak AN..sumer pic di marked copyright..bengang bengang...

dugaan..sabo je la...
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
38
kurang asam buyer sekor ni...dah la die bid tarik balik..pastu pegi report barang aku VERO punya...dah nak yang ori..p beli butik la..dah tahu barang tu murah..mesti la barang custom..beso2 aku tulis takkan tak paham paham...

seorang lagi sampai kiamat tak nak bayar2..hilang buyer yg bid sebelum ni..bagi second chance offer pun dah tawar hati..

bengang gak AN..sumer pic di marked copyright..bengang bengang...

dugaan..sabo je la...


Wo.. Ilek bro.. Ada rezeki lain ALLAH dah sediakan utk bro.. BIna akuan vbaru.. VCC pun ada.. :D

Sabaq nah.,..
 

stone

freshman
Joined
Sep 1, 2009
Messages
205
Points
0
dah lama x buat posting, huhuh,

nak tanya, kalau nak post t-shirt dari malaysia, ke us ke atau australia , kat cn22 (borang kastam) tu patutnya declare sebagai apa? fashion accessories (gift) ke?

sy pernah jual tshirt dr AN, tp tak pernah lak beli utk diri sendiri, ada sesapa pernah tgk apa AN declare?

terima kasih
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
boleh je letak shirt. tak perlu detail jugak pun. apa yg patut je.
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
apa susah2...sekarang ni rate dia dalam 3.34 je.....nak senang bg je 3.3 atau 3.2.....lebih kurang HALAL la...
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
kalau ada nak beli 2 items tp minta combine shipping, camne nak buat? camne nak combine?
 

selopak

freshman
Joined
Jan 15, 2010
Messages
154
Points
0
salam sumer...

nak tnya kalo nak bukak store dlm ebay kna ada 10 feedback ek?
maaf la sy budak baru belajar....
sapa ada ebook best2 rekemen la...huhu...
 

selopak

freshman
Joined
Jan 15, 2010
Messages
154
Points
0
lg 1....kalo sy membeli barang dari seller ebay, nk byk kna tgu sampai seller tu hantar invois ke email sy ek? pnh gak beli stem kat ebay melaysia...tp dia x hantar apa pun...mcm mna sy nak byr?huhu....
 
Top