Diari Usahawan eBay Berhingus

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
klang kat sblh mana tu?
ada kwn sy tu, dia ckp dia dok kat klang...
tp bila tgk alamat kat IC dia,.rupa2nya KLANG GATE daa..
huhuhu...:D

aku dkt bukit kuda la.......kau? jadi jejak kasihan la plak ni....

MOD : sila delete kalau sampah.
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
sape penah terima echeck through paypal? xberapa fahamlah apa jadi klu customer byr dgn echeck..
patut cancel ke tak?
Tunggu clear baru duit masuk dlm PayPal. Selagi tak clear jgn antar brg. eCheck tu mcm check biasa jugak. Ada tarikh2 clear dia. No point ko cancel. Rugi je sales. Kalau taknak bagi aku je lah.
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
ooo...jauh gak tu....apa2 pon kasi turun TT jumaat ni la.....ada brani ka?

I'Allah.. malu la newbie x kenal otai2 ebay ni..

Tempat : Restoran Khulafa, Seksyen 20 Shah Alam
Tarikh & Masa : 15.1.2010 (Jumaat) Jam : 8.30 malam
Penganjur : Zacky Al-USD
Sub Penganjur : Dangabay Al-Euro
 
Last edited:

syarani

freshman
Joined
Oct 8, 2008
Messages
253
Points
16
la ye ke? muka shah rukh khan tu okay lagi ke? hehehehhe....gurau je, jgn marah......

anyway, semoga cepat sembuh.....
Da ok byk da skg bro,nsb muka xcalar..ekeke,inysa 2-3 ari lg aku blikla shah alam @ pdg jawa :p nnti tlgla brief aku psl TT latest ni,kempunan aku kt kedah ni :D
 

mzs50032

freshman
Joined
May 16, 2008
Messages
65
Points
6
Age
52
aku dkt bukit kuda la.......kau? jadi jejak kasihan la plak ni....

MOD : sila delete kalau sampah.

Sy kat Taman Chi Liung,.tp skrg sewa bilik kat Pekeliling kat KL..Dkt dgn tmpt keje...senang nak ulang-alik.. :)
 

naz7

freshman
Joined
Apr 29, 2008
Messages
74
Points
6
I'Allah.. malu la newbie x kenal otai2 ebay ni..

Tempat : Restoran Khulafa, Seksyen 20 Shah Alam
Tarikh & Masa : 15.1.2010 (Jumaat) Jam : 8.30 malam
Penganjur : Zacky Al-USD
Sub Penganjur : Dangabay Al-Euro

nk join TT ni boleh x?
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
nk join TT ni boleh x?

apa plak tak bolehnya...mai la datang.....tak cukup USD, EURO kami bentangkan....hehehehhehe


ps: mana sifu zacky ni, ON ke tak ni...sonyap je....:p
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
memang x cukup pon..xd kena byar ape2 kn?hehe

kalau nak byr leh gak.. tapi matawang MYR x diterima.. USD,AUD,EURO sahaja

betul x sifu danga bay al Euro?
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
kalau nak byr leh gak.. tapi matawang MYR x diterima.. USD,AUD,EURO sahaja

betul x sifu danga bay al Euro?

aku mana ada main euro....ni baru nak blaja ambik duit AUD....boleh tak sifu bulk order ajar saya......?????
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
aku mana ada main euro....ni baru nak blaja ambik duit AUD....boleh tak sifu bulk order ajar saya......?????

ala..sifu dangabay xmo la kacau market newbie awe dan newbie kekuda di AU.. g main US sana...
:D
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0

ala..sifu dangabay xmo la kacau market newbie awe dan newbie kekuda di AU.. g main US sana...
:D

kau org la plak g US nu...tukar suka sama suka la....ehheheh...duit sana besar wooo....
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
kau org la plak g US nu...tukar suka sama suka la....ehheheh...duit sana besar wooo....

xpela..newbie awe nk g jual fair&lovely la kat eBay India.
:(
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0

xpela..newbie awe nk g jual fair&lovely la kat eBay India.
:(

mcm sindir aku je ni....ehehhehe...kisah lama.....
mai la dtg TT bro...
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
jeng..jeng.. from paypal :

"Our review is complete and we have restored your account."
We appreciate your patience and thank you for your help in making PayPal
the safest and most trusted online payment solution.

Thanks,

PayPal

langkah2 nya dah ada kat page belakang2 tu..
 
Top