Diari Usahawan eBay Berhingus

omecool20

Senior
Joined
Feb 8, 2007
Messages
204
Points
18
Age
47
boleh je jumpa nak tahu teknik baru sifu zacky .. anyway, Ome pun dah berhenti AN ... akan tamatkan subscription sebelum 15hb. Yg latest development ni pun mengconfirmkan my decision. Tengah cuba produk fizikal tapi so far tak menjadi pun ..uwaa ... :(

oh ye, ada kawan2 dah pi plaza GM klang ?
 

mzs50032

freshman
Joined
May 16, 2008
Messages
65
Points
6
Age
52
memang aku minat bola dari dulu pun. kalo bolasepak wanita lagi aku minat.. ha.. ha.. ha.. :).


p/s Bro. dah lama kita tak TT ni.. Jumaat mlm sabtu ni lepak khulafa nak tak?..

As'kum Sifu Zacky...
Hrp2 sifu & Otai2 eBayer WC akan dpt buat gathering lagi kat NZ..kalau seisi TT, kami2 yg kerja syif ni memang akan tak berpeluang nak hadirkan diri...Lagi2 mcm saya yg dah PERMANENT kena kerja syif malam ni... Gathering yg lepas2 kat NZ & kat UPM (12/12/2009) tu pun kena paksa diri utk hadirkan diri walaupun mata dah tak larat nak bukak sebab kerja syif malam... Apa-apa pun, jutaan terima kasih utk sifu & otai2 eBayer WC yg x putus2 beri semangat & motivasi yg x terhingga nilai nya....Semoga murah rezeki & panjang umur kpd anda2 semua...
 

msaifuln

Newbie
Joined
Jun 8, 2008
Messages
855
Points
16
boleh je jumpa nak tahu teknik baru sifu zacky .. anyway, Ome pun dah berhenti AN ... akan tamatkan subscription sebelum 15hb. Yg latest development ni pun mengconfirmkan my decision. Tengah cuba produk fizikal tapi so far tak menjadi pun ..uwaa ... :(

oh ye, ada kawan2 dah pi plaza GM klang ?

kalu ada rombongan ke GM Klang roger aku.. dah dkt dgn rumah aku tu..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
As'kum Sifu Zacky...
Hrp2 sifu & Otai2 eBayer WC akan dpt buat gathering lagi kat NZ..kalau seisi TT, kami2 yg kerja syif ni memang akan tak berpeluang nak hadirkan diri...Lagi2 mcm saya yg dah PERMANENT kena kerja syif malam ni... Gathering yg lepas2 kat NZ & kat UPM (12/12/2009) tu pun kena paksa diri utk hadirkan diri walaupun mata dah tak larat nak bukak sebab kerja syif malam... Apa-apa pun, jutaan terima kasih utk sifu & otai2 eBayer WC yg x putus2 beri semangat & motivasi yg x terhingga nilai nya....Semoga murah rezeki & panjang umur kpd anda2 semua...

amin..

gathering besar2an terpaksa dihentikan seketika.

atas sebab2 tak dapat dielakkan.

Terima Kasih.

regards,
awe 9
eBay South East Asia
:D
 

boukdella

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
536
Points
0
walaupun kita tahu brg2 hot yg bid tinggi tapi kekdg kita tak boleh nak buat atau jual pon sbb byk faktor. sekadar tahu jer la ...

cth brg2 yg sgt hot dr seller mesia yg sentiasa mendpt bid yg tinggi dr 5 keatas spt swarovski crystal (seller ni ada 24,602 +ve feedback 100%), star wars, data traveller300, karpersky internet security, US army ranger toys dan mcm2 lagi. ramai yg tau tapi still tak dapat nak buat.

sebenarnya boleh guna site ebay tu sendiri utk lihat brg2 hot dlm semua kategori dgn hanya gunakan keyword .. tapi macam yg saya katakan, setakat tau jer la ...

sorry, hanya pandangan dari newbie
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34

syarani

freshman
Joined
Oct 8, 2008
Messages
253
Points
16
mcm mana bro? dah makin sihat. Hope bro semakin cepat pulih dan lepas nieh.. Leh share ILMU bro ngan kami lak...
Terima kasih ijamidayu.Alhamdulillah da makin ok skg,tp still dok rehat2 lg kt kg ni.xsbr nk tggu next TT lak lama xjmpa otai2 ebayer malaysia..:)
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
Aku kt kg la skg bro,aku eksiden kt kl aritu..so blik berubat kt kg,huhu

la ye ke? muka shah rukh khan tu okay lagi ke? hehehehhe....gurau je, jgn marah......

anyway, semoga cepat sembuh.....
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
TT kat mana tu? leh aku join x?

sifu ebook :p mcm kau ni mmg patut la join...teramat la dialu2kan....sifu zacky ajak dtg kat Khulafa sect. 20 shah alam, jumaat mlm sabtu.....
 

chukai

Senior
Joined
Mar 11, 2007
Messages
1,706
Points
38
sape penah terima echeck through paypal? xberapa fahamlah apa jadi klu customer byr dgn echeck..
patut cancel ke tak?
 
Last edited:
Top