Diari Usahawan eBay Berhingus

Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,909
Likes
2
Points
38
Age
32
Offline
ebay.com,ebay.au,ebay.co.uk,ebay.com.sg pun xleh gak.. masuk ok. klik myeBay je.. terus server not found... uwaaaa..
 
Last edited:

Heaven

freshman
Joined
Jan 10, 2008
Messages
1,000
Likes
1
Points
38
Offline
ish.ish... ada instinct nih.. huahuahuahua... stress la tggu macam ni.. nk sell similar je pun.. bukan nak buat apa..sume server duduk kat san jose agaknye.. adeh3..
Rilex2....Jap lagi Santa Claus dtg betulkan le tu....

Jgn risau...:cool::cool:
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
aku nak tanya pasal storela. maklumla 1st time guna...

aku buat listing BIN n x letak pun dalam store... tp item2 aku tu aku tgk ada dalam store. Dia mmg jadi mcm tu ker? Sbb aku risau dia masuk store terus so xde la dalam listing BIN sekali2 dengan auction tuh. sape2 tau n boleh jawabkan?
 

dilemma

Super Senior
Joined
Sep 9, 2008
Messages
937
Likes
55
Points
28
Age
35
Offline
aku nak tanya pasal storela. maklumla 1st time guna...

aku buat listing BIN n x letak pun dalam store... tp item2 aku tu aku tgk ada dalam store. Dia mmg jadi mcm tu ker? Sbb aku risau dia masuk store terus so xde la dalam listing BIN sekali2 dengan auction tuh. sape2 tau n boleh jawabkan?
Dia memang akan jadi macam tuh. apa-apa listing yang kita buat, samaada BIN atau auction, dia akan auto keluar sekali dalam store. So kiranya, 2-2 la keluar. Dekat live auction pon ada, dalam store pon ada. Jangan risau... :)
 
Joined
Feb 8, 2007
Messages
204
Likes
2
Points
18
Age
46
Offline
Salam kawan2 ...

Penggunaan terapeak percuma dah berubah sedikit. Sekarang terapeak minta login dahulu, baru boleh pakai.
 
Top