Diari Usahawan eBay Berhingus

egodevilz

freshman
Joined
Jul 10, 2008
Messages
758
Points
18
mane kawan2 lame bro zacky rashid doctor dan lain2 mane
 

Prisonersz

freshman
Joined
Feb 24, 2009
Messages
256
Points
16
Boleh log in lagi rupanya akaun ni..

saja jalan2 tengok2..

geng negara jiran jer sekarang ni mengganas kat ebay..
list beratus ratus ribu2 item dengan akaun baru.. hebat dia orang.
 

Prisonersz

freshman
Joined
Feb 24, 2009
Messages
256
Points
16
Boleh log in lagi rupanya akaun ni..

saja jalan2 tengok2..

geng negara jiran jer sekarang ni mengganas kat ebay..
list beratus ratus ribu2 item dengan akaun baru.. hebat dia orang.
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
438
Points
28
Hmm.... ingat nak start balik eBay .. teringat dulu thread ni mmg aktif geng ebayer, termasuk den .... tgk sifu Rahman Basri tengah promo ebook eBay .... hmm, can still make RM ke ebay ni?
insyallah... ade rezeki.......... . ... .....
 

edifier83

Senior
Joined
Mar 23, 2007
Messages
455
Points
18
Seriusly aku tak tau pasal thread ni. Dulu buat jugak ebay tp sekejap je.. penah skali jual mousepad tp ebay cancel payment dr customer sebab corak aku guna sama dgn beg coach...terus benti ebay.. so sape disini yg tau cara nak print kesemua page thread forum ni..
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
438
Points
28
Seriusly aku tak tau pasal thread ni. Dulu buat jugak ebay tp sekejap je.. penah skali jual mousepad tp ebay cancel payment dr customer sebab corak aku guna sama dgn beg coach...terus benti ebay.. so sape disini yg tau cara nak print kesemua page thread forum ni..
adoi tn!!.. terkejut saya tn x tau kewujudan thread ni..
tn antara yg rugi huhuuh , boleh strat lagi tn..bkn ebay jer bleh bt duit... i...com b..com- saya dah earn dr alternatif ebay ni
skrg nk start balik product POD, 100% white hat, last 2010 stop... dah 7 tahun dah tinggal :(
 

edifier83

Senior
Joined
Mar 23, 2007
Messages
455
Points
18
adoi tn!!.. terkejut saya tn x tau kewujudan thread ni..
tn antara yg rugi huhuuh , boleh strat lagi tn..bkn ebay jer bleh bt duit... i...com b..com- saya dah earn dr alternatif ebay ni
skrg nk start balik product POD, 100% white hat, last 2010 stop... dah 7 tahun dah tinggal :(
Ha a..betol tue..lepas tinggal ebay ni mmg tak bukak dah thread ebay..dok tgk forex jer..hehe..aritu tergodek satu file dlm laptop tentang ebay..beli saja buku tu tp tak baca
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
438
Points
28
Ha a..betol tue..lepas tinggal ebay ni mmg tak bukak dah thread ebay..dok tgk forex jer..hehe..aritu tergodek satu file dlm laptop tentang ebay..beli saja buku tu tp tak baca
tn..minta faham la... jom kita cari yg lebih bermuamalat... belajar BSKL pon cantik tn... saham patuh syariah kurang lebih 600 kaunter untuk trade...
sambil2 layan ebay... duit ebay...pam kat bskl ..cantik tn
 

edifier83

Senior
Joined
Mar 23, 2007
Messages
455
Points
18
tn..minta faham la... jom kita cari yg lebih bermuamalat... belajar BSKL pon cantik tn... saham patuh syariah kurang lebih 600 kaunter untuk trade...
sambil2 layan ebay... duit ebay...pam kat bskl ..cantik tn
Ade topik saham ke dalam nie..nak balaja saham la plk
 

zulmohd10419

freshman
Joined
Jul 3, 2017
Messages
24
Points
3
Age
32
Ada ke seller yang masih aktif ebay pada 2017 ni... kalau boleh nak buat group whatsapp atau telegram.. boleh kita bertukar pendapat kat sana
 

scudmissile

Staff member
mod
Joined
Feb 18, 2010
Messages
438
Points
28
Alhamdulillah.. sale bulan ni.. hahaha.. baru nak start...belaja2 dan belaja.. mai upload sapa2 yg masih aktif..?? bagi thread ni hidup balik.. aku pun baru nak berjinak ni.. geram tgk seller china je banyak kat sana
Tahniah tn.. .
 
Top