Diari Usahawan eBay Berhingus

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
POD ni aku tgk mcm persaingn byk jea...

Erm persaingan dlm bisnes mmg sentiasa ada bro..POD ni kelebihan dia untuk org yg rajin mendesign lah...kalau rajin tukar2 design kasi rare berbanding design orang lain mmg boleh cari mkn sgt lah...especially TSHIRT.
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
owwhh..sifu surfaddict kat sini rupanye..ptt arr aku cr kat tmpt lain nak nuntut ilmu xde..tunjuk ajar ku sifu..
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Surfaddict,

Kalau nak buat POD ni ada ker supplier yg bleh print skit2...
kalau digital print bole la.. tapi mahai la plak...

yg saya kenal buat silkscreen pun kurang2 10 helai skali print...
dah tu template silkscreen tu biasanya tak tahan lama...

yg sy tgk main t-shirt print kat ebay ni byk yg offer harga giler murah...


Erm persaingan dlm bisnes mmg sentiasa ada bro..POD ni kelebihan dia untuk org yg rajin mendesign lah...kalau rajin tukar2 design kasi rare berbanding design orang lain mmg boleh cari mkn sgt lah...especially TSHIRT.
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
Surfaddict,

Kalau nak buat POD ni ada ker supplier yg bleh print skit2...
kalau digital print bole la.. tapi mahai la plak...

yg saya kenal buat silkscreen pun kurang2 10 helai skali print...
dah tu template silkscreen tu biasanya tak tahan lama...

yg sy tgk main t-shirt print kat ebay ni byk yg offer harga giler murah...

Selain dari Artsnow bro boleh cuba tgk local provider: https://www.facebook.com/NapasiroClothing
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
Top