Diari Usahawan eBay Berhingus

ilhamputra

Newbie
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,764
Points
36
sape boleh tolng bantu.yang mana saya patut sertai untuk seminar ebay.ada 2 yang saya berkenan iaitu bengkeldropship.com oleh Najib dan sertaiseminar.com oleh Noorizam.Review please
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
sape boleh tolng bantu.yang mana saya patut sertai untuk seminar ebay.ada 2 yang saya berkenan iaitu bengkeldropship.com oleh Najib dan sertaiseminar.com oleh Noorizam.Review please
Kalau ada modal pergi jerk 2-2 heheheheh...
 

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
agree lah, sebab yang satu nak ajar item fizikal and yang satu lagi nak ajar about print on demand. so kalau ada modal memang baik belajar dua2nya :)

setuju..tp kalo baru nk blaja ni..baik satu2 dulu nnty xpening..hehe..:)
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
setuju..tp kalo baru nk blaja ni..baik satu2 dulu nnty xpening..hehe..:)
Kalau nak cepat pickup khatam kan thread ni so akan nampak lebih terang jelas dan bersuluh bile pergi seminar :)
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
ssh jgok la nk jual sebenanya..da try jual da..kna cari brg btoi2 yg demand tinggi..
Susah ke..? Ko kena tgk complete listing mana yg laku baru buat POD..kalau design syok sendiri jerk mmg tak laku..
 

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
Susah ke..? Ko kena tgk complete listing mana yg laku baru buat POD..kalau design syok sendiri jerk mmg tak laku..
aku da check smua ..mmg mmerlukn daya kesabaran yg tinggi..tp berjaya la wt sales dulu2..tp skrg ni byk ke arah brg fizikal....wakaka..:D
 
Last edited:

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
33
print on demand = POD

ada order baru print. kalau takde order buat design lain..... design hanya akan di print selepas dipesan takde la kes berlambak design tak orang tak suka design pada barang tersebut.
begitu ye sifu...baru faham...kat ebay pun blh buat POD gak ke?ilmu baru nie...
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
begitu ye sifu...baru faham...kat ebay pun blh buat POD gak ke?ilmu baru nie...
kat ebay POD lah paling ramai mat salleh jual..tp diaorg lebih dasat sampai tahap dah ada brand sendiri huh..
 
Top