Diari Usahawan eBay Berhingus

ridzuanmuhamad

freshman
Joined
Dec 19, 2011
Messages
78
Points
0
bro qrodat
ade lg x bonus khas pembeli?

DVD "Rahsia Lubuk Duit" oleh Noorizam Shah telah dilancarkan. So aku nak offer bonus terbaik kepada yang beli DVD drp link aku.. http://bit.ly/duitsempoi
Bonus Khas Pembeli:
1. Account ebay US (usia 10 bulan ) TERHAD
2. Account paypal (belom verify)
Ym: suhaimy_55
suhaimi-umar.com ADD FACEBOOK
 

ridzuanmuhamad

freshman
Joined
Dec 19, 2011
Messages
78
Points
0
Salam.. Nak ty.. Aku ada draw duit paypal ker DC Hong Leong 6/5/12.. Smp skg tak masuk2 lg dlm acc.. Status kat paypal dah lama complete.. Apa sbb yer, saper tau?? Tq

bro, sy pn ad masalah same.. camne bro settlekan?
sy transfer dr paypal ke DC hong leong tp smpai skang duet xmsuk2 lg..
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
selalu jual jerk paypal kat group jual beli paypal difacebook tu..kalau wd pun wd ke akaun public bank...HLB tak pakai langsung..hehehehe...

Biasalah bro niche mmg byk tp nak jumpa supplier,,hahahaha..mmg sakit mata jerklah..Tp rajin2 lah research niche insya-allah akan jumpa gak nanti yg sesuai huh
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
jual lah ape sj kat ehay ni asal tak salah disisi undang2 ehay..kalo gn teknik rev2 boleh kata suma yg dijumpa tu pasti HIJAU..pilih je nak jual ke tak..suplier dah bg, ape lg..REMPIT arrr...vrooooommmmmmmm...
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
mmg byk hijau huh...tp itulah supplier kena cari betul2..sbb ada yg jenis suke hilangkan diri bile stok dah takde..duit kita depa pegang jerk..pastikan satu niche tu ada backup supplier kalau ada sale tp item takde buat sakit hati jerk..kan mael kan..hahahahaha
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
653
Points
16
Age
34
huh polisi 90 days selling limit tu ke? Ikutkan mana2 akaun tak kira dah create lama ke baru tp br nak start selling mmg kena limit selling 5 item per month..at least dia akan pantau akaun tu for 90 days

yup...polisi 90 hari...kene limit 5 item per month?mksdnya...kita just blh jual 5 brg je utk satu bulan selama 90 hari?begitu?utk mane2 jenis ebay seperti ebay AU/USA?
 

maillebai

freshman
Joined
May 5, 2009
Messages
449
Points
0
Feedback as buyer ebay tak pandang pun sgt sbb takde value kat DSR dia...kalau betul2 nak peram jual jerk lah item kat international..then peram lah puas2..

siot lah ehay nie..bile nak boleh buat 10k sehari kalo asyik nak peram je acc..??
p/s aku cm berkata dlm hati..sabar..kn banyak2 sabar. SUSAH gile buat ehay ni rupanya ekkk..
 
Top