Diari Usahawan eBay Berhingus

Joined
Feb 18, 2010
Messages
428
Likes
52
Points
28
Offline
nk tanya.. klu jual kt ebay us dia cas 10% kan?
klu jual kt ebay malaysia brp cas dia?
bab cas ni tak tahu tn dulu2 ade FVF skrg tak tau macamn huhu
dulu ebay malaysia foc jer.. skrg tak tahu la

xtau nk tanya kt mana dh.. semua thread senyap je huhu
orng semua dah kaya2 dah..

mohon sape2 yg masih berebay tlng respond tq
 
Joined
Sep 6, 2009
Messages
40
Likes
0
Points
6
Offline
Alhamdulillah.. sale bulan ni.. hahaha.. baru nak start...belaja2 dan belaja.. mai upload sapa2 yg masih aktif..?? bagi thread ni hidup balik.. aku pun baru nak berjinak ni.. geram tgk seller china je banyak kat sana
nak tanya kepada otai, kenapa listing barang saya kat ebay dalam status "Complete Draft"? adakah perlu credit card untuk buatkan status tu jadi "Active"?

mohon tunjuk ajar nubis kubis ni...
 
Joined
Apr 29, 2008
Messages
83
Likes
7
Points
8
Age
31
Offline
aku ada banyak soalan nk tanya pasal ebay ni tapi tak tau nak tanya kat mana.. soalan pasal fee tu pun belum terjawab lagi. aku ada beli satu ebook pasal ebay. ingatkan ada servis selepas jualan. tanya soalan simple pun dia diam seribu bahasa
kat mana haru aku mengadu +iii+
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
428
Likes
52
Points
28
Offline
tanya kt forum sebelah pun xde sapa yg sudi jawab
utk fees ni serba sedikit boleh guide
https://www.fees.ebay.com/feeweb/feecalculator

apa persoalan yang betul2 tn nak tanya
pm atau post kat sini, maaf kalau teroverlook nk selak selai2 thread ni memng makan masa

kalau tn rajin tn stanby pen dan kertas ..selak page demi page
tapi thread ni dah beribu page huh
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
428
Likes
52
Points
28
Offline
saya masih active di ebay..
tapi tak jual benda best2 la..
sekadar jual postcard..hehe
mcm mn sambutan tn? betul tn,
dulu org aktif kt ebay sebb guna black hat,
grey hat mmng tak boleh survive lama
skrg ebay dan paypal dah strict , mengajar erti beretika dalam berniaga
 
Top