Diari Usahawan eBay Berhingus

Joined
Feb 24, 2009
Messages
250
Likes
0
Points
16
Offline
Boleh log in lagi rupanya akaun ni..

saja jalan2 tengok2..

geng negara jiran jer sekarang ni mengganas kat ebay..
list beratus ratus ribu2 item dengan akaun baru.. hebat dia orang.
 
Joined
Feb 24, 2009
Messages
250
Likes
0
Points
16
Offline
Boleh log in lagi rupanya akaun ni..

saja jalan2 tengok2..

geng negara jiran jer sekarang ni mengganas kat ebay..
list beratus ratus ribu2 item dengan akaun baru.. hebat dia orang.
 
Joined
Feb 8, 2007
Messages
204
Likes
2
Points
18
Age
46
Offline
Hmm.... ingat nak start balik eBay .. teringat dulu thread ni mmg aktif geng ebayer, termasuk den .... tgk sifu Rahman Basri tengah promo ebook eBay .... hmm, can still make RM ke ebay ni?
 
Joined
Mar 23, 2007
Messages
440
Likes
3
Points
18
Offline
Seriusly aku tak tau pasal thread ni. Dulu buat jugak ebay tp sekejap je.. penah skali jual mousepad tp ebay cancel payment dr customer sebab corak aku guna sama dgn beg coach...terus benti ebay.. so sape disini yg tau cara nak print kesemua page thread forum ni..
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
430
Likes
52
Points
28
Offline
Seriusly aku tak tau pasal thread ni. Dulu buat jugak ebay tp sekejap je.. penah skali jual mousepad tp ebay cancel payment dr customer sebab corak aku guna sama dgn beg coach...terus benti ebay.. so sape disini yg tau cara nak print kesemua page thread forum ni..
adoi tn!!.. terkejut saya tn x tau kewujudan thread ni..
tn antara yg rugi huhuuh , boleh strat lagi tn..bkn ebay jer bleh bt duit... i...com b..com- saya dah earn dr alternatif ebay ni
skrg nk start balik product POD, 100% white hat, last 2010 stop... dah 7 tahun dah tinggal :(
 
Joined
Mar 23, 2007
Messages
440
Likes
3
Points
18
Offline
adoi tn!!.. terkejut saya tn x tau kewujudan thread ni..
tn antara yg rugi huhuuh , boleh strat lagi tn..bkn ebay jer bleh bt duit... i...com b..com- saya dah earn dr alternatif ebay ni
skrg nk start balik product POD, 100% white hat, last 2010 stop... dah 7 tahun dah tinggal :(
Ha a..betol tue..lepas tinggal ebay ni mmg tak bukak dah thread ebay..dok tgk forex jer..hehe..aritu tergodek satu file dlm laptop tentang ebay..beli saja buku tu tp tak baca
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
430
Likes
52
Points
28
Offline
Ha a..betol tue..lepas tinggal ebay ni mmg tak bukak dah thread ebay..dok tgk forex jer..hehe..aritu tergodek satu file dlm laptop tentang ebay..beli saja buku tu tp tak baca
tn..minta faham la... jom kita cari yg lebih bermuamalat... belajar BSKL pon cantik tn... saham patuh syariah kurang lebih 600 kaunter untuk trade...
sambil2 layan ebay... duit ebay...pam kat bskl ..cantik tn
 
Top