Diari Usahawan eBay Berhingus

Joined
Jun 7, 2013
Messages
54
Likes
0
Points
6
Offline
dapat sale lagi , kali ni HP pulak , HP HTC Desire Z Refurnished dari China , lumayan juga la , korang yg br mula nak start ngan Ebay ni , boleh test , produk mana yg senang jual , yang penting , mesti markup sekali ganda, atau 2-3 kali ganda , kalau korang beli harga USD100 kena jual USD 200 minimum, sbb , 10% ebay dah ambik , 4-7 % currency conversion , pastu , kad kredit korang lagi , 1,25% sebulan , cer try tengok . Kalau tak markup lebih , korang hanya dapat letih saja , untung ciput , Tengok seller yang offer dropship , boleh beli situ , selamat berjaya !!
 
Joined
Nov 1, 2013
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
Bang, saya baru nak buat ebay macam abg ni. apa nasihat2 paling penting untuk BERMULA ni? Terima kasih bang
 
Joined
Jan 13, 2009
Messages
221
Likes
0
Points
18
Offline
dah lame tak main ebay..minggu ni try listing kat ebay semula pakai akaun baru...dapat gak 4 sales daripada 6 item..sebniab limit 10 item jek akaun baru ni..

artsnow boleh pakai lagi ke....ke ade alternative lain cam artsnow?
 
Joined
Jan 3, 2009
Messages
992
Likes
0
Points
16
Offline
dah lame tak main ebay..minggu ni try listing kat ebay semula pakai akaun baru...dapat gak 4 sales daripada 6 item..sebniab limit 10 item jek akaun baru ni..

artsnow boleh pakai lagi ke....ke ade alternative lain cam artsnow?
Acaner nak buat akaun baru tu bro? Nak start ebay baliklah.. Akaun lama dah kena banned. :(

p/s: ada sesiapa yang jual verified akaun ebay?
 
Joined
Jun 7, 2013
Messages
54
Likes
0
Points
6
Offline
lama tak update thread ni , minggu lepas dapat satu sale , USD 139 , jual cadar 3D , tolak pi tolak mai , dapar USD 40 bersih , jadilah Alhamdulillah
 
Top