Diari Usahawan eBay Berhingus

Joined
Nov 25, 2010
Messages
31
Likes
0
Points
0
Offline
hairan jugak...tengok title pada thread macam orang nak promote blog aje..hoho

sekali bukak, fuh...mengancam tip2 kat sini.

Totally, saya zero dalam ebay ni. Ada la sekali beli barang kat ebay. Nampaknya kena terjah masuk plak dalam ebay ni insyaAllah..
btol tu,saya rasa macam baca sebuah ebook siap ada dialog2 lagi,terima kasaih banyak2 kepada yang sudi kongsi ilmu dekat sini.dan luangkan masa untuk kami semua.semoga dimurahkan rezeki
 
Joined
Nov 25, 2010
Messages
31
Likes
0
Points
0
Offline
Baru list ebay tapi dapat ni

Attention Sellers:

Listing Alert

Your account is currently ineligible to sell this type of item.

Some items are subject to selling limits which help us maintain a vibrant online marketplace. These limits affect many sellers.

Sellers who have both exceptional performance metrics and a proven history of selling similar types of items for a minimum of 90 days may be eligible to list these items.

If you would like eBay to review your limits please email Customer Support.


agak2nya kenapa ye?
 
Joined
May 13, 2009
Messages
399
Likes
1
Points
0
Offline
thanks maizul.com......kan jelas...:)

nie cite t'cover2.......adoii
Mana ada rahsia-rahsia lagi dah, sampai ada seminar "Artsnow" + eBay diorang buat.., Kalau setakat Artsnow dalam thread forum berhingus ni dah belambak-lambak dah infonya...hehehe
 
Joined
Feb 27, 2013
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
waaa panjangnya thread ni..ilmu lak bagus ni untuk aku yang baru nak mula berniaga online/ebay..ada sesiapa buat rumusan tak? maklumlah aku orang baru, 2170 page nak baca..jenuh gak..huhu
 
Joined
Jan 3, 2013
Messages
166
Likes
1
Points
18
Offline
waaa panjangnya thread ni..ilmu lak bagus ni untuk aku yang baru nak mula berniaga online/ebay..ada sesiapa buat rumusan tak? maklumlah aku orang baru, 2170 page nak baca..jenuh gak..huhu
saya dulu pun baca dari mula thread ni...tapi x lah sampai abis...memang power perkongsian yang ada dalam ni...
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
Nak habiskan mmg take time lah...print pun mau habis ink korang...so sambil buat sambil baca..sambil kena suspended..hahahahaha
 
Top