Diari Usahawan eBay Berhingus

shazwi

freshman
Joined
Jun 1, 2008
Messages
515
Points
16
Sekali da ilang da post dia.. nasib baik shazwi sempat quote.. wakakakaka..
aduh..kesian la pulak kat dia..budak baru masuk WC...tak pasal-pasal kat nama dia ada title "spammer"
 

bard

freshman
Joined
Feb 3, 2011
Messages
2
Points
0
berpinau mata aku......ari ni ntah ape2 aku buat....... baca menda alah ni sampai berhingus2......theee
 

peace

freshman
Joined
Mar 30, 2010
Messages
229
Points
0
aku bru page 300+...penat woi bce..nak exam pun ak xbce cmtu..haaa...
pe2 pun..ap yg ko dpt trus je praktikkan..jgn tngu2 nti hilang cmtu je..
 

jaisensei

freshman
Joined
Jan 16, 2009
Messages
207
Points
16
baca jgn tak baca.. make sure buat nota ckit2.. kalau tak mmg ko akn terlepas pandang/terlupa terus teknik2 yg mengancam dalam thread tu hehe. thread tu dah macam "kitab kuning ebook ebeey" tuu haha super lengkap!:D
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
aku bru page 300+...penat woi bce..nak exam pun ak xbce cmtu..haaa...
pe2 pun..ap yg ko dpt trus je praktikkan..jgn tngu2 nti hilang cmtu je..
aku terdengar ceramah agama.. ustaz tu cakap ibadat ikut mood..
time mood x baik kene jaga yg wajip..
time mood bagus baru buat perkara2 sunat yg lain..

so aku convert kan dalam ebay..
time mood aku x cun aku carik tuk cukup2 makan jek anak bini..
tp time mood aku cun aku pulun la.. kaw2 mana yg mampu..
 

peace

freshman
Joined
Mar 30, 2010
Messages
229
Points
0
baca jgn tak baca.. make sure buat nota ckit2.. kalau tak mmg ko akn terlepas pandang/terlupa terus teknik2 yg mengancam dalam thread tu hehe. thread tu dah macam "kitab kuning ebook ebeey" tuu haha super lengkap!:D
jgn cakap super lengkap bro..nti sifu2 dh xnak share jurus2 maut diorg..\:-/
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
aku terdengar ceramah agama.. ustaz tu cakap ibadat ikut mood..
time mood x baik kene jaga yg wajip..
time mood bagus baru buat perkara2 sunat yg lain..

so aku convert kan dalam ebay..
time mood aku x cun aku carik tuk cukup2 makan jek anak bini..
tp time mood aku cun aku pulun la.. kaw2 mana yg mampu..
dh mcm pakar motivasi dah sifu.
sy mesti follow...
 

skynet

freshman
Joined
Sep 16, 2010
Messages
34
Points
0
saya belum pernah sertai ebay..berisiko ker..??Saya lebih suka affiliate jer:-/
berisiko la jugak...aku je dah 2 customer return balik.sume costomer us.dorang ni cerewet.terutama pelanggan yg fedbeck banyak tu.dorang beli,pastu kata brg rosak,tapi xnak return.bukak case kat ebay,ebay bayar balik,pastu ebay claim kat kita.Teruk woo.kalau boleh jgn gune dropshipping.sbb,brgnye kita x nampak.
 
Top