Diari Usahawan eBay Berhingus

Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
dalam rempit 2 ada ajar tak camna nak lepas pp limit kalau guna vcc, aku dah tak larat nak tggu 180 hari unt draw duit..
Sume tu tgk niche apa ko main bro..kalau niche vero 180 days tu pejam mata jerklah...biasalah main item vero kenalah customer diutamakan,modal didahulukan...

kalau pki satu akaun je mg x boleh ke?
Kalau bro ok dengan jumlah sale permonth ok jerk..contoh 1 akaun boleh bg RM100 jerk untung bersih..kalau main 10 akaun boleh rm1k..mana satu bro akan pilih?
 
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,528
Likes
0
Points
36
Offline
Sume tu tgk niche apa ko main bro..kalau niche vero 180 days tu pejam mata jerklah...biasalah main item vero kenalah customer diutamakan,modal didahulukan...



Kalau bro ok dengan jumlah sale permonth ok jerk..contoh 1 akaun boleh bg RM100 jerk untung bersih..kalau main 10 akaun boleh rm1k..mana satu bro akan pilih?
Ade VCC ape bole pakai sekarang ye? :D
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
Ada beberapa VCC boleh pakai lagi skang ni...share VCC source adalah taboo..hahaha..kang den kena pangkah dengan otai2 ebay ;)
 
Joined
Mar 10, 2012
Messages
351
Likes
0
Points
0
Offline
Ada beberapa VCC boleh pakai lagi skang ni...share VCC source adalah taboo..hahaha..kang den kena pangkah dengan otai2 ebay ;)
tu yg letih tu. klu taw source vcc leh wat bnyk2 account paypal ngn ebay. klu cam sy ni, ade satu je kad debit, mg x mampu ler nk buat bnyk2 akaun
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
tu yg letih tu. klu taw source vcc leh wat bnyk2 account paypal ngn ebay. klu cam sy ni, ade satu je kad debit, mg x mampu ler nk buat bnyk2 akaun
Lebih ramai tau lebih bahaya..sbb ramai yg TAMAK..lupe yg kita ni share satu periuk nasi...dulu2 byk source yg ok tp bile ramai malaysian tau..terus habis kerak2 di koreknya..org lain melopong..
 
Joined
May 4, 2010
Messages
42
Likes
0
Points
6
Offline
salam semua. saya nak tanye sikit. saya ada akaun ebay yg saya register tahun lepas. tp akaun tu saya buat bukan nama betol saya. nama merepek je. alamat semua xbetol. paypal xregister lg. ada ke cara nak verify paypal kalau mcm tu? kalau xsilap saya, info paypal dgn bank akaun kena sama baru bleh verify. tp mungkin ada cara lain ke? mintak2 kawan2 boleh tlg. thank you
 
Joined
Jul 2, 2012
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
Tak kisah nama btol ke tipu...janji details yg ditulis hendaklah sama Ebhai+pp....but no acc mestila btol...yg lain nak tipu bole jer...
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
ebook rempit ebay v2 tu tak dedahkan pasal VCC (kalau dedahkan mmg mamposlah saiful kena bako hidup2..hahahahaha), takde pasal cara atasi selling limit/payment hold..

Tp adalah share link kat siapa2 nak beli VCC pada harga yg cun..reseller page..
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
Byk gak info boleh dpt kat forum tu..tp ada yg boleh di apply dan ada gak yg tak menjadi..kena rajin2 explore dan bertanya..sama mcm kat thread berhingus ni :)
 
Top