Muzik Di sana cinta disini rindu-Tajul & wany

suzilawati

freshman
Joined
Jan 15, 2017
Messages
7
Points
3
Age
27
lagu ni best kan?
dah byk kali aq stream lagu ni kat youtube,
wany pun nampak cantik dlm video ni.
 

norainiahmad

freshman
Joined
Jan 19, 2017
Messages
5
Points
3
Age
32
i pun suka lagu ni,
tapi you stream kat youtube byk kali data tak habis cepat ke?
 

MabelMary

freshman
Joined
Jul 4, 2017
Messages
3
Points
1
Mungkin dia guna pelan yg byk data dan murah lorr...
Skrg ni ada byk telco keluar pelan yg khas utk strem video
Aku tahu satu panggil Walla plan, rakan aku bagitau aku tentang pelan ni....
Sebab dia sentiasa stream kat youtube je....
 

lah

freshman
Joined
May 11, 2016
Messages
8
Points
1
Age
34
Aku tahu satu panggil Walla plan, rakan aku bagitau aku tentang pelan ni....
Sebab dia sentiasa stream kat youtube je....
walla plan tu tak mahal ke? 1gb dah rm1, kat youtube tu klaw tengok pakai HD sekejap je 1gb habis.
 

MabelMary

freshman
Joined
Jul 4, 2017
Messages
3
Points
1
walla plan tu tak mahal ke? 1gb dah rm1, kat youtube tu klaw tengok pakai HD sekejap je 1gb habis.
x mahal sgt
awak juga blh subscribe weekly tu RM7 je utk 10GB....RM1 1GB ni x mahal sgt lah....postpaid RM80++ dpt lebih kurang 20GB saja...
Klaw nak tonton HD punya guna Wi-Fi lah...
 

Pitt745

freshman
Joined
Jul 6, 2017
Messages
3
Points
1
Age
18
itulah pasal, buat apa nak stream kat youtube,
dengar kat radio pun ada lagu ni.
Youtube blh tengok M/V dia....
Nak dengar kat Radio jugak blh subscribe Music Walla, streaming tanpa had
 

suzilawati

freshman
Joined
Jan 15, 2017
Messages
7
Points
3
Age
27
walla plan tu tak mahal ke? 1gb dah rm1, kat youtube tu klaw tengok pakai HD sekejap je 1gb habis.
yg video walla tu tak ada limit HD kan? mcm sama je i pakai.
ada siapa2 tau ada apa2 lagu lagi yg best ke?
 

miztha

freshman
Joined
Jul 10, 2017
Messages
1
Points
1
Age
43
Mungkin dia guna pelan yg byk data dan murah lorr...
Skrg ni ada byk telco keluar pelan yg khas utk strem video
ah betul jugak , skrg byk telco pon ada plan mcm ni dgn lebih menarik kot klaw tak silap..
line c ni ok ke , klaw ok tu lagi bole phikir lar ,klaw line mmg mcm tak ni better jgn ambik..rugi je
 

Rahim456

freshman
Joined
May 26, 2017
Messages
10
Points
1
ah betul jugak , skrg byk telco pon ada plan mcm ni dgn lebih menarik kot klaw tak silap..
line c ni ok ke , klaw ok tu lagi bole phikir lar ,klaw line mmg mcm tak ni better jgn ambik..rugi je

jagan risau psl line , sebab apa yg aq tau ni setakat line dia org ni ok ... ko ambik je lar plan ni berbaloi jugak sbb murah je dia org punya plan ,kebanyakkan mmbr aq ni guna plan ni juga sbb mmg murah dia org punya packge
 

Rahim456

freshman
Joined
May 26, 2017
Messages
10
Points
1
ah betul jugak , skrg byk telco pon ada plan mcm ni dgn lebih menarik kot klaw tak silap..
line c ni ok ke , klaw ok tu lagi bole phikir lar ,klaw line mmg mcm tak ni better jgn ambik..rugi je

jagan risau psl line , sebab apa yg aq tau ni setakat line dia org ni ok ... ko ambik je lar plan ni berbaloi jugak sbb murah je dia org punya plan ,kebanyakkan mmbr aq ni guna plan ni juga sbb mmg murah dia org punya packge
 

Rahim456

freshman
Joined
May 26, 2017
Messages
10
Points
1
ah betul jugak , skrg byk telco pon ada plan mcm ni dgn lebih menarik kot klaw tak silap..
line c ni ok ke , klaw ok tu lagi bole phikir lar ,klaw line mmg mcm tak ni better jgn ambik..rugi je

jagan risau psl line , sebab apa yg aq tau ni setakat line dia org ni ok ... ko ambik je lar plan ni berbaloi jugak sbb murah je dia org punya plan ,kebanyakkan mmbr aq ni guna plan ni juga sbb mmg murah dia org punya packge
 

kuro312

freshman
Joined
Nov 3, 2012
Messages
21
Points
1
open tread nak cite pasal lagu,, last2 cite borak plan internet haha +KetawaSinis+
 
Top